Wat is Flash?

Flash is een computerprogramma om websites mee te maken. Het is ontwikkeld door softwareproducent Macromedia. Waar HTML geschikt is om en website te voorzien van opbouw en structuur, is Flash geschikt om animaties, filmpjes, webapplicaties en spelletjes in een website te implementeren. Om Flash onderdelen op een website te kunnen bekijken heb je een Adobe flash-plugin nodig. Deze plugin is gratis te downloaden op internet. Adobe wordt voornamelijk gebruik voor het maken van reclame of voor lay-out doeleneinden, bijvoorbeeld een banner. HTML gebouwde websites zijn beter te indexeren in verschillende zoekmachines dan Flash gebouwde websites. Ook kan Flash bij sommige besturingssystemen niet goed worden weergegeven. Iets om rekening mee te houden als je een website gaat maken.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products