Wat is CTR?

CTR (click through ratio) is een percentage die de verhouding tussen het aantal daadwerkelijke kliks op bijvoorbeeld een campagne en de impressies hiervan laat zien. Het CTR wordt vaak uitgedrukt in een percentage of een getal. Als er op bijvoorbeeld een banner even vaak wordt geklikt als dat deze wordt bekeken, dan is er een CTR van 100%. Heeft een banner 1000 impressies en is er 10 keer op geklikt, dan is de CTR 1%. Het CTR geeft een indicatie van de relevantie en effectiviteit van een bepaalde campagne. Is er sprake van een lage CTR, dan kan dit bijvoorbeeld betekenen dat de campagne niet goed opvalt of een bezoeker niet in verleiding wordt gebracht om door te klikken.

Vergelijk verschillende webshop software en vind de software dat bij jou past!

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products