1. Begrippen
  2. Webshop begrippen
  3. Wat is SaaS webshop software?

Wat is SaaS webshop software?

SaaS (Software as a Service) is webshop software die wordt aangeboden als een dienst. Klanten betalen in abonnementsvorm voor het gebruiken van de software. De softwareaanbieder zorgt dan voor de installatie, het onderhoud en beheer.

Op onze website bieden wij een groot overzicht van verschillende webshop software. Aan de linkerkant vind je verschillende filters die je helpen om bij het juiste softwareprogramma uit te komen. Vergelijk verschillende softwareprogramma's met elkaar en vind snel de software die bij je past.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products