1. Begrippen
  2. Webshop begrippen
  3. Wat is webshop hosting?

Wat is webshop hosting?

Webshop hosting, ook wel webhosting genoemd, is het huren van een stukje opslag en geheugen van een server bij een webhoster. Een webhoster zorgt ervoor dat een webshop blijft werken door het uitvoeren van updates, de server te beveiligen en deze zo te configureren dat een de webshop snel en eenvoudig werkt. Je hebt webhosting nodig als je zelf een website of webshop wilt gaan opzetten. Op het moment dat je je website of webshop upload naar het hosting pakket dat je hebt gekozen, wordt deze bereikbaar voor iedereen. Heb je een eigen domeinnaam en wil je deze in je e-mailadres laten terug komen, dan heb je ook een hosting pakket nodig. E-mails die worden verzonden en ontvangen, worden opgeslagen in het hosting pakket.

Een webshop beginnen? Vergelijk verschillende softwareprogramma's en begin vandaag nog!

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products