Wat is omnichannel?

Omnichannel is de geëvolueerde variant van multichannel en crosschannel. Bij omnichannel is de focus verlegd naar een afgestemde merkbeleving voor de klant. Het maakt niet uit welk kanaal de klant gebruikt. Of het nou de computer, de fysieke winkel of de mobiele telefoon is; het aanbod en verwachtingen van de klant dienen voor alle kanalen op elkaar afgestemd te zijn. De merkbeleving van de klant moet op alle verschillende kanalen gelijk zijn. Dit betekent dat de uitstraling, de content en de beleving altijd overal gelijk is. Een klant moet zowel een online aankoop kunnen ophalen in de fysieke winkel als in de winkel de mogelijkheid krijgen een online aankoop te doen. Een belangrijk onderdeel hiervan is weer dat je beschikt over de juiste kassa software, die je zowel online als ofline kunt inzetten. Zo bied je jouw klanten gemak en een ruime mogelijkheid aan betalingsmogelijkeden.

Omnichannel gaat dus verder dan de binnenkomst in de fysieke winkel of de virtuele omgeving van de webshop. Lees hier wat de volgende stap is na omnichannel, connected store. Lees de blog voor meer informatie over de overgang van omnichannel naar connected store.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products