1. Begrippen
  2. Webshop begrippen
  3. Wat is een Wordpress webshop?

Wat is een Wordpress webshop?

Een Wordpress webshop is een webshop die met Wordpress CMS is gemaakt. Wordpress is een bekend en veelgebruikt open-source software pakket voor websites. Je kunt met Wordpress ook je webshop bouwen. Hiervoor zijn verschillende templates beschikbaar en je vindt online veel achtergrondinformatie en tips. Wel zul je er rekening mee moeten houden dat je je Wordpress webshop zelf moet programmeren en inrichten. Heb je hier helemaal geen ervaring mee? Dan is een Wordpress webshop voor jou niet de snelste oplossing. Je zult namelijk zelf hosting, betalingsmogelijkheden en de rest van het technische spectrum moeten regelen. Dit vergt tijd en moeite. Lees de blog om erachter te komen of wel of niet gebruik zou moeten maken van een wordpress webshop

Alternatieven voor een Wordpress webshop

Wil je direct beginnen met verkopen in je webwinkel? Dan zijn er vele alternatieven voor een Wordpress webshop beschikbaar, die je meteen laten beginnen. Daarbij zijn deze pakketten speciaal ingericht om webshops in te maken, terwijl Wordpress van origine een website software pakket is. Met de speciale plug-ins voor een webshop, kun je met Wordpress een prima webshop maken, maar de opties van de pakketten in het webshop software overzicht hebben over het algemeen meer uitgebreide mogelijkheden.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products