1. Begrippen
  2. Webshop begrippen
  3. Wat is Google AdWords?

Wat is Google AdWords?

Google AdWords is een advertentieprogramma van Google. Als webmaster kun je met Google AdWords gemakkelijk reclamecampagnes beheren en aanpassen op het Google Zoeknetwerk en Display Netwerk. Vaak wordt Google AdWords gebruikt om te kunnen adverteren in de zoekresultaten van Google. Deze advertenties worden veelal boven- en onderaan de organische zoekresultaten weergegeven. Je kiest de zoekopdrachten waar jij je advertenties zichtbaar wilt hebben en daar betaal je het aangegeven bedrag voor per klik op je advertentie. Google AdWords is nauw verbonden met Google Analytics, waarin overzichtelijk alle websitestatistieken staan weergegeven.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products