Social CRM, ook wel SCRM, is traditionele CRM waarin ook social media is opgenomen. Met een SCRM combineer en beheer je alle communicatie met klanten en relaties via social media kanalen. De laatste jaren is het aantal gebruikers van Social Media zowel op de zakelijke markt, als de consumentenmarkt enorm gestegen.

Bedrijven verzamelen daarom niet alleen (persoons)gegevens van klanten, maar ook de social media om een compleet beeld te krijgen van online conversaties en gedrag. Een social CRM pakket heeft hier speciale uitbreidingen voor en zorgt dus voor rijkere data voor je onderneming.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products