Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Doelgroep
Design
Assortiment
Marketing
Extra functies
Aanvullingen

Eenvoudig de beste webwinkel software kiezen?

Met webshop software start je eenvoudig je eigen webshop. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste webshop software met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.

Ook interessant voor jou:

Hulp nodig bij het kiezen van webshop software?

Plan dan een gratis adviesgesprek. In het gesprek vertel je ons over je bedrijf, inventariseren we jouw wensen en ontvang je binnen vijftien minuten een persoonlijke top 3.

Plan gratis adviesgesprek

Eenvoudig webshop software kiezen?

1. Bekijk de aanbieders We hebben een overzicht voor je gemaakt met de beste webwinkel software.

2. Maak een voorselectie Selecteer je bedrijfsvorm, branche en bedrijfsgrootte en bepaal welke functies je nodig hebt.

3. Vergelijk je persoonlijke top 3 Voeg de 3 beste pakketten toe aan jouw vergelijking en vergelijk je persoonlijk top 3 in één overzicht.

4. Probeer de beste software Probeer gratis en vrijblijvend jouw software top 3. Door meerdere oplossingen te ervaren, weet je welke het beste bij je past.

5. Evalueer en maak je keuze Vergelijk en beoordeel van jouw top 3 de functies, gebruiksgemak en support. Kies dan de software die het beste bij je past. Zo maakt Appwiki softwareselectie eenvoudig.

 

Iris
Iris
Appwiki expert

Webshop starten: vergelijk software op prijs, reviews en functies

Wil je een webshop starten? Selecteer en vind de beste webshop software bij Appwiki. Filter hieronder op bedrijfsvorm en functies welke je denkt nodig te hebben. Zo vind je de software die bij je past en bespaar je tijd. Start vandaag nog met het opzetten van je eigen webshop!

Snel en voordelig jouw professionele webshop opstarten

Heb je een reeds operationeel bedrijf en wil je een webshop starten? Of start je met jouw eigen bedrijf en verkoop je ook online? Maak dan gebruik van de voordelige en complete pakketten om snel een professionele webshop te openen. Een webwinkel starten biedt je de mogelijkheid om jouw aanbod op verschillende manieren snel te verkopen aan een groot publiek.

Nu je eigen online winkel starten

Ook met een beperkt budget is het mogelijk snel en eenvoudig een complete webshop op te zetten. Maak hiervoor gebruik van een van de softwarepakketten die ontwikkeld zijn voor ieder type ondernemer. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor voordelige en gebruiksvriendelijke software waarmee je jouw webshop direct koppelt aan je boekhouding. Een online winkel starten met een module voor geautomatiseerd voorraadbeheer maakt het bijhouden van jouw administratie nog makkelijker.

Waarom een webwinkel starten?

De consument kiest steeds vaker voor het doen van online aankopen. Op het internet vergelijkt men prijzen van artikelen en het online shoppen biedt veel gemak. Zo kan er tegenwoordig zelfs gekozen worden voor een bepaald bezorgmoment en zijn er meerdere mogelijkheden om de aankopen veilig via het internet te betalen. Het is dan ook een must om een goede en overzichtelijke webshop te starten als ondernemer. Naast informatie over jouw bedrijf en het bieden van een uitstekende service kun je middels een mooie webshop goede zaken doen. Een eigen webwinkel starten is een must voor de ondernemer die zoveel mogelijk klanten wil bereiken. Nergens bereik je zoveel mogelijke klanten als online! Je kunt kiezen voor een compleet softwarepakket waarmee je snel een goede webwinkel start. Koppel jouw webshop eenvoudig aan mogelijkheden voor het ontvangen van betalingen. Ook is het mogelijk om jouw webwinkel te verbinden met bijvoorbeeld jouw voorraadbeheer. Zo ziet de klant direct wat voorradig en leverbaar is. Wil jij een webshop opstarten? Een online winkel starten doe je snel en eenvoudig met het juiste softwarepakket.

Hoe start ik een webshop?

Of je nu een bestaande ondernemer bent die een switch wil maken naar de online verkoop, een startende ondernemer bent, of een groothandel hebt; voor ieder type webshop bieden wij een compleet pakket aan software. De nadruk ligt op gebruiksvriendelijkheid en een lage prijs voor deze pakketten. Op basis van jouw eigen voorkeuren vind je snel een pakket dat exact past bij jouw bedrijfsvoering en visie voor jouw shop. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de integratie van iDEAL-betalingen bij het webshop opstarten, het mogelijk maken voor klanten om zonder account af te rekenen en kun je het mogelijk maken om een beoordeling van de shop achter te laten. Kortom, een webshop starten met een compleet en voordelig pakket betekent kiezen voor een totaaloplossing waarmee het uiteraard altijd mogelijk is om jouw webshop aan te passen en te beheren.

Kies voor de juiste webshop software bij het starten van je webshop

Het kiezen van de juiste webshop software die aansluit bij jou wensen is van groot belang bij het starten van een webshop. Wanneer je kiest voor webwinkel software die volledig aansluit bij jou wensen weet je zeker dat je er alles mee kan wat je moet kunnen. Gebruik onze vergelijker hierboven om uit te vinden welke software jij nodig hebt voor het starten van een webshop. Elk pakket heeft zijn eigen kenmerken, zo kan je bij het ene pakket een geheel eigen design ontwerpen en bij het andere pakket kiezen uit bestaande templates. Bij elk webshop pakket is tegenwoordig mogelijk om je klanten te laten betalen via iDeal. Daarnaast bieden sommige pakketten rechtstreekse koppelingen aan met diensten als PostNL. Zo wordt je verzending vrijwel automatisch geregeld, zodat jij alleen het pakket nog hoeft in te pakken.

Hulp bij de opstart

Als ondernemer is het prettig om zo min mogelijk tijd kwijt te zijn aan administratieve rompslomp en het updaten van jouw eigen webshop. Je kunt dan ook kiezen voor een totaaloplossing wat betreft het opzetten van jouw shop, waarbij je desgewenst beroep doet op een helpdesk. Wil je op ieder gewenst moment vragen kunnen stellen of hulp kunnen inschakelen wanneer er zich een (technisch) probleem voordoet? Kies dan voor een pakket waarbij je recht hebt op hulp en ondersteuning. Een eigen webwinkel starten hoeft absoluut niet ingewikkeld te zijn.

De juiste invulling kiezen voor jouw webshop

Voordat je start met het maken van jouw eigen webwinkel is het belangrijk om goed in beeld te krijgen wat je exact wilt aanbieden en hoe je de webshop wilt vormgeven. Met andere woorden; wat kan de klant verwachten wat betreft de service, welke betalingsmogelijkheden wil je aanbieden en hoe wil je ervoor zorgen dat de klant jouw webshop blijft bezoeken? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het uitbrengen van een digitale nieuwsbrief met speciale aanbiedingen, of een sales-pagina maken waarop de klant de nieuwste koopjes ziet. Veel webshops bieden de klant een extraatje bij inschrijving op de nieuwsbrief. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gratis verzending, een kortingscode of een gratis item. Zet op een rij wat je wilt bieden en kies vanuit jouw behoeften voor het juiste softwarepakket voor het bouwen van jouw eigen webshop!

Een online winkel starten met lage kosten

Een eigen webshop opstarten vraagt een kleine investering, die je met jouw aanwezigheid op het internet zult terugverdienen. Bekijk het aanbod aan totaaloplossingen wat betreft onze software en maak het jezelf makkelijk door te kiezen voor het juiste pakket. Zo kun je bij het webshop starten zelfs kiezen voor een koppeling van jouw webshop aan de verzendmogelijkheden bij PostNL! Wij bieden de juiste software voor het starten met jouw webshop tegen lage tarieven. Start jij met het vergroten van jouw klantenkring?

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products