Een webshop starten met software

Eenvoudig de beste webwinkel software kiezen?

Met webshop software start je eenvoudig je eigen webshop. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste webshop software met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

Geïntegreerd pakket
Next day delivery
370+ koppelingen

Met Exact creëer je één centraal platform voor je webshop, betalingen en verzendingen. Zo heb je altijd overzicht op orders, klanten en voorraden en krijg je grip op jouw business. Kies voor slimme omnichannel software van Exact.

Meer informatie
3 maanden gratis!
Drag and drop
Inclusief domeinnaam

Het meest gebruiksvriendelijke systeem om zelf eenvoudig een webshop te maken. Inclusief domeinnaam en mailbox. Uiteraard integraties met iDEAL, verzendmethoden, facturatie e.d. en ook 'afhalen in de winkel' is mogelijk.

Meer informatie

Lightspeed

Responsive designs
Rapportages
Voorraadbeheer

Breid je onderneming uit naar het internet en verkoop 24/7 met Lightspeed eCommerce. Beheer je voorraad, houd overzicht over je verkopen, verwerk betalingen en creëer een onvergetelijke online ervaring die ervoor zorgt dat klanten

Meer informatie

Eatcard

Bestel & betaal online
Direct online chatten
Data Insights

Eatcard helpt je bij het opzetten van je eigen afhaalrestaurant, zodat je gerechten vanaf jouw website kunt gaan aanbieden en de inkomsten voor jezelf kunt houden. Wees de baas over je eigen afhaalmaaltijden!

(0)
Meer informatie
Meer informatie

TheShopbuilders

SEO-vriendelijk
Voordelig en compleet
Als beste beoordeeld

Wij nemen al je technische zorgen weg. Waarom nog een lange tijd wachten totdat je gebruik kunt maken van je webshop? Bestel nu direct je eigen complete webwinkel en je kunt al binnen 24 uur aan de slag!

(0)
Meer informatie
Meer informatie

Afosto

Perfecte SEO Structuur
Razendsnel & Veilig
Schaalbaar en Flexibel

Met de webshop oplossing van Afosto ben je klaar voor de toekomst. We hebben standaard templates ontwikkeld waarmee we elke webshop snel in de lucht kunnen hebben. Voor grotere organisaties bieden we maatwerk. Plan de gratis demo!

(0)
Meer informatie
Meer informatie

Woosa

Geen programmeur nodig
Responsive designs
Realtime page builder

Dankzij de webshop software van Woosa heb je geen zorgen meer om updates, design en andere geavanceerde functionaliteiten. Woosa is gebouwd met de nieuwste technologieën en kenmerkt zich door gemak, professionaliteit en eenvoud.

(0)
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Branche
Medewerkers
Doelgroep
Design
Assortiment
Marketing
Extra functies
Aanvullingen
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Ook interessant voor jou:

Arjan

Hulp nodig bij het beginnen van jouw webshop?

Je gaat een eigen webshop beginnen. Maar heb je aan alles gedacht? Volg dit stappenplan zodat je snel en eenvoudig een webshop begint. Hierin vind je handige tips en tools om succesvol een webshop te starten.

Bekijk het stappenplan

Webshop starten: vergelijk software op prijs, reviews en functies

Wil je een webshop starten? Selecteer en vind de beste webshop software bij Appwiki. Filter hieronder op bedrijfsvorm en functies welke je denkt nodig te hebben. Zo vind je de software die bij je past en bespaar je tijd. Start vandaag nog met het opzetten van je eigen webshop!

Snel en voordelig jouw professionele webshop opstarten

Heb je een reeds operationeel bedrijf en wil je een webshop starten? Of start je met jouw eigen bedrijf en verkoop je ook online? Maak dan gebruik van de voordelige en complete pakketten om snel een professionele webshop te openen. Een webwinkel starten biedt je de mogelijkheid om jouw aanbod op verschillende manieren snel te verkopen aan een groot publiek.

Nu je eigen online winkel starten

Ook met een beperkt budget is het mogelijk snel en eenvoudig een complete webshop op te zetten. Maak hiervoor gebruik van een van de softwarepakketten die ontwikkeld zijn voor ieder type ondernemer. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor voordelige en gebruiksvriendelijke software waarmee je jouw webshop direct koppelt aan je boekhouding. Een online winkel starten met een module voor geautomatiseerd voorraadbeheer maakt het bijhouden van jouw administratie nog makkelijker.

Waarom een webwinkel starten?

De consument kiest steeds vaker voor het doen van online aankopen. Op het internet vergelijkt men prijzen van artikelen en het online shoppen biedt veel gemak. Zo kan er tegenwoordig zelfs gekozen worden voor een bepaald bezorgmoment en zijn er meerdere mogelijkheden om de aankopen veilig via het internet te betalen. Het is dan ook een must om een goede en overzichtelijke webshop te starten als ondernemer. Naast informatie over jouw bedrijf en het bieden van een uitstekende service kun je middels een mooie webshop goede zaken doen. Een eigen webwinkel starten is een must voor de ondernemer die zoveel mogelijk klanten wil bereiken. Nergens bereik je zoveel mogelijke klanten als online! Je kunt kiezen voor een compleet softwarepakket waarmee je snel een goede webwinkel start. Koppel jouw webshop eenvoudig aan mogelijkheden voor het ontvangen van betalingen. Ook is het mogelijk om jouw webwinkel te verbinden met bijvoorbeeld jouw voorraadbeheer. Zo ziet de klant direct wat voorradig en leverbaar is. Wil jij een webshop opstarten? Een online winkel starten doe je snel en eenvoudig met het juiste softwarepakket.

Hoe start ik een webshop?

Of je nu een bestaande ondernemer bent die een switch wil maken naar de online verkoop, een startende ondernemer bent, of een groothandel hebt; voor ieder type webshop bieden wij een compleet pakket aan software. De nadruk ligt op gebruiksvriendelijkheid en een lage prijs voor deze pakketten. Op basis van jouw eigen voorkeuren vind je snel een pakket dat exact past bij jouw bedrijfsvoering en visie voor jouw shop. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de integratie van iDEAL-betalingen bij het webshop opstarten, het mogelijk maken voor klanten om zonder account af te rekenen en kun je het mogelijk maken om een beoordeling van de shop achter te laten. Kortom, een webshop starten met een compleet en voordelig pakket betekent kiezen voor een totaaloplossing waarmee het uiteraard altijd mogelijk is om jouw webshop aan te passen en te beheren.

Kies voor de juiste webshop software bij het starten van je webshop

Het kiezen van de juiste webshop software die aansluit bij jou wensen is van groot belang bij het starten van een webshop. Wanneer je kiest voor webwinkel software die volledig aansluit bij jou wensen weet je zeker dat je er alles mee kan wat je moet kunnen. Gebruik onze vergelijker hierboven om uit te vinden welke software jij nodig hebt voor het starten van een webshop. Elk pakket heeft zijn eigen kenmerken, zo kan je bij het ene pakket een geheel eigen design ontwerpen en bij het andere pakket kiezen uit bestaande templates. Bij elk webshop pakket is tegenwoordig mogelijk om je klanten te laten betalen via iDeal. Daarnaast bieden sommige pakketten rechtstreekse koppelingen aan met diensten als PostNL. Zo wordt je verzending vrijwel automatisch geregeld, zodat jij alleen het pakket nog hoeft in te pakken.

Hulp bij de opstart

Als ondernemer is het prettig om zo min mogelijk tijd kwijt te zijn aan administratieve rompslomp en het updaten van jouw eigen webshop. Je kunt dan ook kiezen voor een totaaloplossing wat betreft het opzetten van jouw shop, waarbij je desgewenst beroep doet op een helpdesk. Wil je op ieder gewenst moment vragen kunnen stellen of hulp kunnen inschakelen wanneer er zich een (technisch) probleem voordoet? Kies dan voor een pakket waarbij je recht hebt op hulp en ondersteuning. Een eigen webwinkel starten hoeft absoluut niet ingewikkeld te zijn.

De juiste invulling kiezen voor jouw webshop

Voordat je start met het maken van jouw eigen webwinkel is het belangrijk om goed in beeld te krijgen wat je exact wilt aanbieden en hoe je de webshop wilt vormgeven. Met andere woorden; wat kan de klant verwachten wat betreft de service, welke betalingsmogelijkheden wil je aanbieden en hoe wil je ervoor zorgen dat de klant jouw webshop blijft bezoeken? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het uitbrengen van een digitale nieuwsbrief met speciale aanbiedingen, of een sales-pagina maken waarop de klant de nieuwste koopjes ziet. Veel webshops bieden de klant een extraatje bij inschrijving op de nieuwsbrief. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gratis verzending, een kortingscode of een gratis item. Zet op een rij wat je wilt bieden en kies vanuit jouw behoeften voor het juiste softwarepakket voor het bouwen van jouw eigen webshop!

Een online winkel starten met lage kosten

Een eigen webshop opstarten vraagt een kleine investering, die je met jouw aanwezigheid op het internet zult terugverdienen. Bekijk het aanbod aan totaaloplossingen wat betreft onze software en maak het jezelf makkelijk door te kiezen voor het juiste pakket. Zo kun je bij het webshop starten zelfs kiezen voor een koppeling van jouw webshop aan de verzendmogelijkheden bij PostNL! Wij bieden de juiste software voor het starten met jouw webshop tegen lage tarieven. Start jij met het vergroten van jouw klantenkring?

Relevante artikelen

bench-accounting-49906-unsplash.jpg
4 augustus 2018

Webshop laten bouwen of zelf doen?

Webshop beginnenWebshop

Je wilt een webshop beginnen. Ga je deze dan laten bouwen of ga je zelf aan de slag?

Lees meer 
17 juni 2018

Wordpress webshop maken: de voor- en nadelen op een rij

Webshop beginnenWebshop
23 december 2015

Hoeveel procent BTW voor een webshop?

Webshop beginnenAdministratieWebshop
23 november 2015

Webshop starten met een eigen domeinnaam

Webshop beginnen
3 december 2014

Algemene voorwaarden voor je webshop opstellen?

Webshop beginnenWebshop
6 november 2014

Een magento webshop beginnen

Webshop beginnen

Eenvoudig webshop software kiezen?

1. Bekijk de aanbieders We hebben een overzicht voor je gemaakt met de beste webwinkel software.

2. Maak een voorselectie Selecteer je bedrijfsvorm, branche en bedrijfsgrootte en bepaal welke functies je nodig hebt.

3. Vergelijk je persoonlijke top 3 Voeg de 3 beste pakketten toe aan jouw vergelijking en vergelijk je persoonlijk top 3 in één overzicht.

4. Probeer de beste software Probeer gratis en vrijblijvend jouw software top 3. Door meerdere oplossingen te ervaren, weet je welke het beste bij je past.

5. Evalueer en maak je keuze Vergelijk en beoordeel van jouw top 3 de functies, gebruiksgemak en support. Kies dan de software die het beste bij je past. Zo maakt Appwiki softwareselectie eenvoudig.

 

Products