Arjan
Arjan
Appwiki expert

Eenvoudig de beste facturatie software kiezen?

Wij helpen je het factuurprogramma te vinden die bij je past. Start de keuzehulp waarin je ons vertelt over je bedrijf en je wensen aangeeft. Wij vertalen dit naar jouw persoonlijke software top 3. Benieuwd welke aanbieders er zijn? Bekijk dan het overzicht.

Start de keuzehulp Bekijk alle aanbieders

Een inkoopfactuur is een factuur waarop alle producten en diensten staan die je afneemt. Op deze factuur vind je het bedrag dat je de leverancier verschuldigd bent. Vaak hangt er aan de factuur een maximale betalingstermijn, waarbinnen je het bedrag moet voldoen. Doe je dit niet, dan zul je betalingsherinneringen, aanmaningen of zelfs boetes ontvangen. Een inkoopfactuur boeken, hoe doe je dat?

Op een inkoopfactuur staan het btw-tarief en het bedrag vermeld. Het BTW-tarief is afhankelijk van het type product dat u hebt aangekocht. Het tarief kan 21% of 6% zijn, afhankelijk van de aankoop. Wanneer je inkoopfacturen boekt in je factuurprogramma is het belangrijk om de verschillende tarieven apart te boeken. Maar let op: niet elk factuurprogramma biedt de mogelijkheid om inkoopfacturen te boeken.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products