1. Begrippen
  2. Facturatie begrippen
  3. Wat is een SPF record of bestand?

Wat is een SPF record of bestand?

Een SPF record of bestand is een bestand dat kan worden toegevoegd aan de DNS instellingen van je website en geeft je factuurprogramma toestemming om e-mails uit naam van jezelf te versturen. Kort gezegd komt het erop neer dat je facturen online via je een factuurprogramma verstuurt, zonder dat je afnemers weten dat je hiervoor een programma gebruikt. Zij zien met deze instellingen jouw naam als afzender en niet het factuurprogramma. Het is aan te raden om deze instellingen te gebruiken wanneer je via factuur software facturen verstuurt, omdat het de zakelijke uitstraling van je facturen ten goede zal komen.

Vergelijk verschillende facturatie software en vind de software dat bij jou past!

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products