1. Begrippen
  2. Facturatie begrippen
  3. Wat is facturatie software?

Wat is facturatie software?

Facturatie software is een programma waarmee je de facturen van de onderneming kunt maken en versturen. Als onderneming is het hebben van een bedrijfsadministratie noodzakelijk. Veel ondernemers vinden dit niet het leukste van het hebben van een eigen bedrijf. Het maken van facturen is hierbij van groot belang. Zonder facturatie heb je ook geen inkomsten. Om de facturatie makkelijk te maken, zijn er verschillende facturatie software op de markt. Om tot een geschikt softwareprogramma te komen moet je helder hebben wat je precies wilt met de facturatie software.

Hoe kies je de juiste factuur software?

Vragen die je jezelf kunt stellen zijn:

  • Wil je alleen facturen aanmaken of ook betalingsherinneringen versturen?
  • Wil je de facturatie alleen digitaal regelen of wil je ook per post facturen kunnen verzenden?
  • Wil je vanuit kantoor werken met de software of wil je misschien ook onderweg via een app nog een factuur kunnen verzenden?

Heb je voor jezelf duidelijk welke software je gaat gebruiken, zorg dan dat je aan de slag gaat en zorg dat je voldoet aan de voorwaarden van factureren. Hoewel het softwareprogramma veel taken kan overnemen blijft gezond menselijk verstand altijd nodig en voorkomt het problemen.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products