Wat is billing?

Billing is het versturen van een factuur na het leveren van een service of dienst. Wanneer je werkt met een factuurprogramma zijn er meerdere manieren om dit te doen. Je kunt facturen bijvoorbeeld als PDF via mail verzenden, printen en per post aanleveren of de klant de optie bieden om direct online de factuur te voldoen middels iDeal of PayPal.

Met billing creëer je dus een openstaande post - debiteur - op je balans.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products