Wat is een Excel factuur?

Een Excel factuur is een rekening gemaakt met het programma Excel. Met Excel is het mogelijk om gratis facturen te maken. Met dit factuurprogramma is het eenvoudig en snel mogelijk om facturen te maken.

Hoe een factuur maken in Excel?

Maak snel en eenvoudig jouw Excel factuur met het gratis template hieronder. Het opstellen van een factuur op deze manier is niet moeilijk. In het voorbeeld die je hieronder vindt hoef je alleen maar je eigen logo, huisstijl en berekening in te voeren om te kunnen beginnen met factureren. Ze zijn dus perfect wanneer je net begint met ondernemen en relatief weinig rekeningen verstuurt. Groeit je bedrijf? Dan is een (gratis) factuurprogramma de overweging waard.

  • Je ontvangt 2 keer per maand de Appwiki nieuwsbrief met handige tips op het gebied van bedrijfssoftware. Het e-mailadres wordt niet aan derden verstrekt.

Snel en overzichtelijk: factureren in een factuurprogramma

Wanneer je in Excel gebruikt om je factuur systeem op te zetten, dan zul je veel handmatig moeten doen. Dit kost veel tijd en dus geld. Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van betalingen, het opzetten van een goed factuurnummeringssysteem en het uitvoeren van ingewikkelde berekeningen in de spreadsheet. Een foutje is snel gemaakt en dat zal zorgen voor klachten. Een factuurprogramma helpt je dit te vermijden en scheelt je veel tijd. We zetten daarom een aantal factuurprogramma’s voor je op een rij, die een goed alternatief vormen voor een Excel factuur.

Rating:
Reviews: 68
Facturatie
Rating:
Reviews: te weinig reviews
Facturatie
Rating:
Reviews: 624
Facturatie
Products