1. Begrippen
  2. Facturatie begrippen
  3. Wat is een factuurprogramma?

Wat is een factuurprogramma?

Een factuurprogramma is een instrument om je facturatie op orde te houden en te verwerken. De keus voor een factuurprogramma is enorm. Welk programma je uiteindelijk kiest ligt aan de eisen die je aan het programma stelt. De huidige factuurprogramma's zijn veelal geïntegreerd in een online boekhoudpakket. Een voordeel hiervan is dat je facturen direct in de boekhouding worden verwerkt. Op deze manier is niet alleen je facturatie geautomatiseerd, maar je totale boekhouding en heb je direct inzicht in je financiële positie.

Welke functionaliteiten heeft een factuurprogramma?

Bij de keuze voor het factuurprogramma kun je kiezen uit gratis programma's en programma's waarvoor je moet betalen. Betaalde programma's hebben als voordeel dat ze over meer functionaliteiten beschikken en ben je vaak verzekerd van een back-up. Om een goede keuze te maken is het dan ook verstandig om eerst te kijken welke functies je nodig hebt. Daarom vind je hier een overzicht van de belangrijkste factuurprogramma functies.

Bij gratis factuurprogramma's zijn de mogelijkheden vaak wat beperkter. Door een selectie te maken en de eisen die je aan het programma stelt te vergelijken onder de factuurprogramma's is het mogelijk om een goede keuze te maken die aansluiten bij jouw wensen, behoeften en natuurlijk het budget.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products