1. Begrippen
  2. Facturatie begrippen
  3. Wat is cloud facturatie?

Wat is cloud facturatie?

Cloud facturatie is het factureren in een online omgeving (de Cloud). Bij het gebruik van een Cloud oplossing wordt over het algemeen verschillende organisaties aangesloten op een server. Het gevaar is dat klanten elkaars informatie kunnen inzien. Dit gevaar is volledig te verhelpen door gebruik te maken van een private Cloud. Hiervoor heb je de voordelen van een cloud oplossing , maar is wel het kostenvoordeel beperkt.

Veiligheid

Een nadeel van Cloud facturatie is dat er meerdere partijen in het software programma werken, waardoor er een piek in de belasting van de server ontstaat. Op dat moment kunnen klanten hinder ondervinden doordat de software trager reageert. Daarnaast is de veiligheid van de Cloud erg belangrijk. Bescherming van privacy en de veiligheid van de omgeving is belangrijk om gegevens van klanten te beschermen. Hackers zijn erg actief op het internet en geregeld is er in het nieuws dat er gegevens zijn gestolen. Om dit te voorkomen zetten de facturatie software steeds meer middelen in om de beveiliging te optimaliseren en is er een keurmerk in de maak. Door het behalen van certificaten kun je het keurmerk krijgen.

Vergelijk verschillende facturatie software en vind het softwareprogramma dat bij jou past!

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products