Wat is een IBAN-nummer?

Een IBAN-nummer (International Bank Account Number) is een internationaal bankrekeningnummer dat nodig is voor buitenlandse overboekingen. Een IBAN-nummer bestaat altijd uit een landcode (twee letters), twee controlecijfers, de bankcode (vier letters) en het rekeningnummer. Sinds 1 augustus 2014 is Nederland helemaal over op het IBAN-nummer en wordt deze standaard bij alle rekeningen vermeld.

Waar kan ik mijn IBAN-nummer vinden?

Je IBAN-nummer is terug te vinden op rekeningafschriften van de bank en in de online bankieren omgeving. Daarnaast staan ze sinds 1 augustus 2014 op iedere bankpas die uitgegeven worden.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products