Wat is een offerte?

Arjan
Arjan
Appwiki expert

Eenvoudig de beste facturatie software kiezen?

Wij helpen je het factuurprogramma te vinden die bij je past. Start de keuzehulp waarin je ons vertelt over je bedrijf en je wensen aangeeft. Wij vertalen dit naar jouw persoonlijke software top 3. Benieuwd welke aanbieders er zijn? Bekijk dan het overzicht.

Start de keuzehulp Bekijk alle aanbieders

Opstellen van een offerte kost tijd en heeft aandacht nodig. Je legt in een offerte vast wat je doet of levert voor welke prijs. Zorg daarom dat de offerte helder en duidelijk omschrijft wat je voor de klant gaat doen.

Prijs van de offerte

De prijs van een offerte kan een vast bedrag zijn maar je kunt opnemen dat de prijs bepaald wordt door nacalculatie. Het kan ook een combinatie van beide zijn of opgebouwd uit stelposten. Vermeld ook duidelijk of de prijzen in- of exclusief BTW zijn.

Duidelijke planning

Zorg voor een duidelijke planning van de werkzaamheden of levering(en). Zo leg je van tevoren de afspraken en verwachtingen duidelijk vast en zal het voor klant duidelijk zijn waar hij voor moet betalen. Tevens zul je, mocht het tot een werkelijke opdracht komen, de opdracht makkelijker kunnen managen. Lees ook ons blog: Van offerte opstellen tot offerte accepteren!

Automatiseer het offerteproces

Je kunt het offerteproces makkelijk automatiseren met een factuurprogramma. Vergelijk factuurprogramma's om er achter te komen welke software het beste past bij jouw offerteproces.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products