Wat zijn bankmutaties?

Bankmutaties zijn alle bedragen die op de bedrijfsrekening worden bij- en afgeboekt. Een overzicht van deze boekingen vind je terug op je bankafschriften.

Vaak kun je in je factuurprogramma handmatig bankmutaties invoeren en zo koppelen aan verstuurde en ontvangen facturen. Sommige factuurprogramma’s bieden je de mogelijkheid om een koppeling met de bank te maken. Zo worden alle bankmutaties vanuit internetbankieren automatisch bijgewerkt en is je overzicht altijd actueel.

Hoe eenvoudig bankmutaties verwerken?

Wij kunnen ons voorstellen dat je, net als veel andere ondernemers, vragen hebt over je facturatie en boekhouding. Denk bijvoorbeeld aan:

  • hoe verwerk je bankmutaties eenvoudig in je boekhouding?
  • hoe maak en verstuur je eenvoudig facturen?
  • hoe richt je het facturatieproces slim in? 
  • hoe zet je eenvoudig een boekhouding op? 
  • welke checks moet je regelmatig doen? 
  • wat zijn de belastingregeltjes? 
  • en hoe bespaar je op een boekhouder? 

In onze cursus boekhouden vind je alle antwoorden op deze vragen, zodat je volledige controle krijgt op jouw boekhouding. Download de cursus boekhouden gratis!

Download gratis

Arjan
Arjan
Appwiki expert

Eenvoudig de beste facturatie software kiezen?

Wij helpen je het factuurprogramma te vinden die bij je past. Start de keuzehulp waarin je ons vertelt over je bedrijf en je wensen aangeeft. Wij vertalen dit naar jouw persoonlijke software top 3. Benieuwd welke aanbieders er zijn? Bekijk dan het overzicht.

Start de keuzehulp Bekijk alle aanbieders

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products