1. Begrippen
  2. Facturatie begrippen
  3. Wat is periodiek factureren?

Wat is periodiek factureren?

Perodiek factureren is het factureren met een vaste regelmaat. Je verstuurt dus periodiek, bijvoorbeeld per week, maand of kwartaal een factuur. Verschillende factuurprogramma's bieden de mogelijkheid om periodieke facturatie in te stellen. De facturen worden dan automatisch verstuurt op een moment dat je zelf instelt. Als je bijvoorbeeld abonnementen verkoopt kun je hiermee je facturatieproces volledig automatiseren.

 Vergelijk alle factuurprogramma's en vind de software waarmee je periodieke facturen kunt versturen!

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products