Wat is nafactureren?

Nafacturereren is het factureren nadat je een product of dienst hebt geleverd. Je stuurt jouw klant de factuur dus nadat jij aan jouw verplichtingen hebt voldaan. Aan nafactureren zijn voor- en nadelen verbonden.

Wat zijn voordelen van nafactureren?

Het is een voordeel voor de klant dat hij al wel van jouw dienst of product kan genieten, voordat hij zelf iets hoeft te betalen. Het kan zijn dat een (potentiële) klant daardoor eerder zal besluiten om van jouw diensten gebruik te maken.

Wat zijn nadelen van nafactureren?

Zelf loop je een grotere kans dat je achter je geld aan moet. De klant heeft het product of de dienst immers al gehad en heeft niet zo'n haast met betalen. Het kost je dan veel tijd om je geld binnen te krijgen of je moet een incassobureau inschakelen.

Vergelijk verschillende factuur software en vind de software dat bij jou past!

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products