CRM (Customer Relationship Management) marketing is een werkwijze/techniek waarbij het optimaliseren van alle contacten met de klant centraal staat.

Relatie optimaliseren

De CRM marketing is erop gericht om klanten een betere behandeling verdienen naarmate zij een hogere waarde vertegenwoordigen voor het bedrijf. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om bij een optimaal gebruik van de strategie, klanten waarop het bedrijf verlies lijdt te motiveren om een ander bedrijf te zoeken. Bij CRM marketing worden marketinginstrumenten ingezet om de relatie met de klant te optimaliseren. Met CRM hebben alle medewerkers toegang tot alle gegevens van een klant en kun je snelle en persoonlijke service leveren. Door een goede persoonlijke klantbehandeling kan het een positief effect hebben op de waardering van je onderneming. Met CRM marketing kun je de gehele klantervaring verbeteren en een loyale klantenkring opbouwen. Met CRM heb je volop mogelijkheden om de markt te analyseren en met je beleid inspelen om de klantenkring te behouden en waar nodig uit te breiden. Maar het inzetten van CRM alleen is niet voldoende om je bedrijf succesvol te laten zijn.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products