1. Begrippen
  2. CRM
  3. Wat is upselling?

Wat is upselling?

Upselling is een verkoopmethode waarbij aan een bestaande klant een duurder product wordt aangeboden als alternatief op het oorspronkelijke beoogde product. Door deze methode kan met dezelfde hoeveelheid klanten een hogere omzet behaald worden. Een voorbeeld van gebruik van upselling is McDonalds. Voor een euro extra krijg je het large menu in plaats van het medium menu. Hierdoor betaald de klant meer dan dat hij in eerste instantie van plan was. In het Nederlands wordt het ook wel bijvoorkoop genoemd.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products