1. Begrippen
  2. CRM
  3. Wat is een webbased CRM?

Wat is een webbased CRM?

Een webbased CRM is een CRM systeem waarbij je geen hard- of software hoeft te installeren. De applicatie draait op een server, bij je bedrijf of bij een externe aanbieder, en is altijd en overal te gebruiken via het internet. Het gebruik van een webbased CRM biedt gebruikers de vrijheid om flexibel te werken. Daarnaast bieden webbased CRM systemen die geïntegreerde oplossingen bieden voor sales, marketing en service via het web, ook wel in de Cloud genoemd.

Voordelen webbased

Voordelen zijn dat er alleen een internetverbinding en een browser nodig zijn om overal toegang te krijgen tot je CRM. Je kunt snel aan het werk in een vertrouwde en bekende omgeving en bent niet meer afhankelijk van een vaste werkplek. Een hoop zogenaamde 'verloren uurtjes' kunnen nu op een productieve manier worden besteed. Daarnaast zijn documenten en informatie sneller en gemakkelijker deelbaar, wat een positief effect heeft op de samenwerking tussen gebruikers. Ook beschik je automatisch over de laatste versie van de software. Maar misschien wel het belangrijkste voordeel is dat het CRM systeem overal en altijd toegankelijk is. Hierdoor kunnen verkopers naar klanten gaan en hier online beschikken over de relevante informatie, die up-to-date is.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products