1. Begrippen
  2. CRM
  3. Wat is een XRM systeem?

Wat is een XRM systeem?

Een XRM (eXtended Customer Management) systeem is een systeem voor het onderhouden van alle relaties van een onderneming. Het gaat dan dus niet alleen om klantrelaties (B2C) maar ook relaties met leveranciers (B2B), medewerkers, aandeelhouders en andere zakelijke contacten.

XRM of CRM?

Hoewel XRM als begrip nog niet zo ver geïntegreerd is als CRM, zijn er al wel verschillende pakketten die je de mogelijkheid bieden om relatiebeheer uit te breiden met andere relaties dan klantrelaties. Welke dit zijn zie je terug in het CRM software overzicht.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products