1. Begrippen
  2. CRM
  3. Wat is een XRM systeem?

Wat is een XRM systeem?

XRM staat voor eXtended Relationship Management'. Terwijl traditionele CRM (Customer Relationship Management) software zich primair richt op het beheren van klantrelaties, is XRM ontworpen om alle soorten relaties te beheren, niet alleen B2C (klantrelaties) maar ook B2B (medewerkers, aandeelhouders, leveranciers, partners, stakeholders en andere zakelijke contacten). 

XRM of CRM?

Hoewel XRM als begrip nog niet zo ver geïntegreerd is als CRM, zijn er al wel verschillende pakketten die je de mogelijkheid bieden om relatiebeheer uit te breiden met andere relaties dan klantrelaties. Welke CRM software pakketten dit aanbieden en bij jouw situatie passen? Bekijk het via onderstaande button.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products