Open-source CRM is een broncode die voor iedereen vrij beschikbaar is. Een open-source CRM kan worden gewijzigd, gekopieerd en gedistribueerd zonder dat er rechten moeten worden betaald aan de oorspronkelijke CRM ontwikkelaars. Gebruikers van het CRM hebben de mogelijkheid het te gebruiken voor ieder doel. Lees de blog voor meer informatie over open-source CRM software.

Waarom open-source CRM?

Waarom zou je kiezen voor een open-source CRM systeem? In eerste instantie is dit vaak omdat er in de meeste gevallen geen licentiekosten verbonden zijn aan dit type CRM software. Daarbij is de broncode openlijk beschikbaar en kun je het systeem dus helemaal aanpassen aan je eigen wensen.

Voorwaarde hiervoor is natuurlijk wel dat je dit ook kunt en hier tijd voor wilt vrijmaken. Om je open-source CRM systeem aan te kunnen passen, zul je moeten programmeren. Dat kost veel tijd en niet iedereen kan dit. Daarbij kun je met vragen over je open-source systeem niet aankloppen bij een leverancier. Overweeg je een open-source CRM systeem? Dan zul je dus een aantal belangrijke knopen moeten doorhakken.

Gelukkig zijn er voldoende goedkope en zelfs gratis CRM oplossingen beschikbaar die een goed alternatief vormen voor open-source CRM. Deze vind je in het CRM software overzicht.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products