1. Begrippen
  2. CRM
  3. Wat is een prospect?

Wat is een prospect?

Een prospect is een potentiële klant. Dit is iemand die interesse heeft in hetgeen wat je organisatie te bieden heeft. Vaak is er al contact geweest tussen de organisatie en de prospect en heeft deze aangegeven interesse te hebben. Een 'hot-prospect' is iemand die aangegeven heeft het product te willen afnemen, maar dat nog niet gedaan heeft. Iemand is een hot-prospect wanneer deze bijvoorbeeld alleen nog maar het contract hoeft te ondertekenen.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products