1. Begrippen
  2. CRM
  3. Wat is CRM cloud?

Wat is CRM cloud?

CRM Cloud is de verzamelnaam van alle soorten CRM (Customer Relationship Management) systemen en oplossingen die online beschikbaar zijn. Het gebruik van Cloud computing maakt het mogelijk om online informatie of applicaties te gebruiken. Voordelen hiervan zijn dat de software altijd en overal te bereiken is, het onderhoud hoef je niet zelf te doen, er is een systeem om bij te houden en de gebruikers kunnen niet alleen op kantoor maar overal met de CRM software werken. Naast deze voordelen is het eenvoudig om de Cloud te koppelen aan andere toepassingen, die wel op de servers staan geïnstalleerd.

Voordelen van de Cloud

Belangrijk is wel dat aan de rechten en eisen van privacy worden voldaan en dat de gegevens in de Cloud goed worden beveiligd. Eerdere ervaringen met het gebruik van de Cloud hebben al aangetoond dat het een betrouwbaar en veilig platform is om mee te werken. De flexibiliteit, bereikbaarheid, betrouwbaarheid, het gebruiksgemak en de geboden functionaliteit zullen de Cloud als platform voor toekomstige CRM systemen alleen maar doen laten toenemen. Wel moet de veiligheid worden gewaarborgd. Klantgegevens mogen niet zomaar op straat komen te liggen. Verschillende maatregelen betreffende de veiligheid zijn al genomen en dit zal alleen maar toenemen in de toekomst.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products