1. Begrippen
  2. CRM
  3. Wat is een lead?

Wat is een lead?

Een lead is een aanvraag voor meer informatie over een product, dienst of iets anders. Leads kunnen binnen komen door middel van een inschrijf- of aanmeldformulier op een website. De bezoeker die het formulier invult kan worden gezien als een potentiele klant. Er zijn tegenwoordig veel bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in het verkopen van leads. Deze worden verzameld via eigen websites, dit wordt leadgeneratie genoemd.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products