CRM

CRM begrippen

Relatiebeheer en het opzetten van je CRM systeem begint met kennis van de belangrijkste begrippen. In de onderstaande lijst vind je daarom begrippen die je helpen bij het opzetten van je CRM systeem.

Al voldoende basiskennis over relatiebeheer en helemaal klaar om je CRM systeem vorm te gaan geven? Ga aan de slag met CRM software vergelijken.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products