1. Begrippen
  2. CRM
  3. Wat is een CRM project?

Wat is een CRM project?

Een CRM project is een project waarbij gebruik wordt gemaakt van CRM. Bij het gebruik van CRM bij je project is het belangrijk om een projectverantwoordelijke aan te stellen, die zich hard maakt voor het project en als trekker fungeert.

Visie

Een CRM project kan succesvol worden als er een duidelijke visie met bijbehorende doelstellingen is geformuleerd. Daarnaast mag een project best tijd kosten. Ga zorgvuldig te werk en maak mensen, budget en tijd vrij om te besteden aan het project. Daarnaast is het belangrijk om intern goed te communiceren en zo het van draagvlak binnen de onderneming te creëeren.

Valkuilen CRM projectmanagement

Valkuilen bij het CRM project is dat CRM geen project is. Immers het heeft geen einde. Het implementeren van CRM in je onderneming is het project. Het implementeren kost veel tijd en het systeem is niet makkelijk te installeren. De implementatie van CRM heeft een grote impact op de werkwijze binnen de organisatie en vergt de nodige tijd voordat de werknemers het systeem in de vingers hebben. Een goede manier om dit snel te implementeren is het volgen van trainingen en cursussen, die door alle medewerkers worden gevolgd. Hierdoor wordt het project door een ieder op dezelfde manier, vanuit de klant, aangepakt.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products