1. Begrippen
  2. CRM
  3. Wat is downselling?

Wat is downselling?

Downselling is een verkoopmethode waarbij een goedkoper alternatief wordt aangeboden van het oorspronkelijke beoogde product. Met deze methode wordt ervoor gezorgd dat de klant toch een product aanschaft, ook al zou hij het in eerste instantie het beoogde product niet gekocht hebben. Wanneer een autoverkoper je een goedkoper alternatief aanbiedt voor die BMW, is dat downselling.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products