CRM met online agenda

Planning en communicatie binnen een bedrijf is heel belangrijk. CRM systemen bieden vaak ook de mogelijkheid om online agenda's te integreren. Afspraken plannen wordt daarmee direct een stuk gemakkelijker en overzichtelijker. Deze tool biedt niet alleen de mogelijkheid om je eigen afspraken in het CRM systeem te zetten zodat je geen afspraken vergeet, maar ook de agenda van je collega's te bekijken. Je kunt bij je agendapunt ook een beschrijving zetten van je afspraak, zo weet iedereen binnen het bedrijf waar men mee bezig is.

Takenlijst en workflow

Eventuele taken die voor een afspraak nodig zijn kunnen ook worden opgenomen. Deze worden voor elke gebruiker in een takenlijst weergegeven, zo ontstaat er een workflow. Nadat een taak is afgerond, wordt een taak bewaard in het archief. Alle informatie is dus weer terug te vinden.

Urenregistratie

Wanneer je CRM-systeem ook een urenregistratie-functie heeft, kun je de bestede uren aan een afspraak bovendien bijhouden en achteraf meteen verwerken. Zo houd je je precies bij hoeveel uur je kwijt bent aan een agenda afspraak.

Voordelen CRM met online agenda

  • Nooit meer een afspraak vergeten
  • Effectieve interne communicatie, iedereen weet waar collega's mee bezig zijn
  • Makkelijke gewerkte uren bijhouden

Benieuwd welke CRM systemen deze functie hebben? Kijk dan hier voor een compleet overzicht van CRM software met online agenda en selecteer aan de linkerkant de functie 'Agenda in functie'.

Products