Jacqueline
Jacqueline
Appwiki expert

Eenvoudig de beste CRM software kiezen?

Bekijk het overzicht met alle CRM software aanbieders. Maak eenvoudig een voorselectie door je wensen aan te geven. Vergelijk de aanbieders vervolgens op prijs, functies en reviews. Wat CRM kan betekenen voor jouw business? Check dan ons artikel hoe je sales boost met CRM.

Bekijk alle aanbieders Boost sales met CRM

Planning en communicatie binnen een bedrijf is heel belangrijk. CRM systemen bieden vaak ook de mogelijkheid om online agenda's te integreren. Afspraken plannen wordt daarmee direct een stuk gemakkelijker en overzichtelijker. Deze tool biedt niet alleen de mogelijkheid om je eigen afspraken in het CRM systeem te zetten zodat je geen afspraken vergeet, maar ook de agenda van je collega's te bekijken. Je kunt bij je agendapunt ook een beschrijving zetten van je afspraak, zo weet iedereen binnen het bedrijf waar men mee bezig is.

Takenlijst en workflow

Eventuele taken die voor een afspraak nodig zijn kunnen ook worden opgenomen. Deze worden voor elke gebruiker in een takenlijst weergegeven, zo ontstaat er een workflow. Nadat een taak is afgerond, wordt een taak bewaard in het archief. Alle informatie is dus weer terug te vinden.

Urenregistratie

Wanneer je CRM-systeem ook een urenregistratie-functie heeft, kun je de bestede uren aan een afspraak bovendien bijhouden en achteraf meteen verwerken. Zo houd je je precies bij hoeveel uur je kwijt bent aan een agenda afspraak.

Voordelen CRM met online agenda

  • Nooit meer een afspraak vergeten
  • Effectieve interne communicatie, iedereen weet waar collega's mee bezig zijn
  • Makkelijke gewerkte uren bijhouden

Benieuwd welke CRM systemen deze functie hebben? Kijk dan hier voor een compleet overzicht van CRM software met online agenda en selecteer aan de linkerkant de functie 'Agenda in functie'.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products