Boekhouding apps vergelijken

Vergelijk eenvoudig de top 3 met boekhouding apps die bij je bedrijf past. Probeer deze gratis en vrijblijvend!

Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Hoe boekhouden?
BTW-aangifte
Bankmutaties
Inkomsten & uitgaven
Extra functies
Aanvullingen

Maak je persoonlijke top 3 op basis van prijs, functies en reviews

Hieronder vind je alle boekhoudprogramma's met een mobiele app. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt met de filters. Kies vervolgens de 3 beste boekhouding apps en voeg deze toe aan jouw vergelijking door op 'Vergelijken' te klikken. 

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.

De beste boekhouding apps voor:

Maak je persoonlijke top 3 met de keuzehulp

Arjan
Arjan
Appwiki expert

Boekhouding app? Vergelijk de beste boekhoud apps op reviews en functies

Je boekhouding kun je tegenwoordig overal en altijd doen met een handige boekhouding app. Houd je administratie bij, ook als je onderweg bent. Maak eenvoudig foto's van bonnetjes en verwerk deze direct in je boekhouding.

Wat is een boekhouding app?

Boekhouden is een systematische beoefening, werk of proces van communicatie voor het opnemen van financiële informatie. Met een online boekhoudprogramma kunnen accountants of ondernemers digitaal de boekhouding bijhouden. Een boekhouding app is een toepassing van boekhoudsoftware voor het gebruik op een mobiel of tablet. Wanneer je een boekhoud app hebt gedownload kun je eenvoudig en snel inzicht krijgen op je bedrijfsresultaten. Omdat je de app in principe altijd met je meedraagt, kun je ook overal en altijd boekhouden.

Een boekhouding app in de cloud / online boekhouding app

Boekhouden in de cloud heeft zich de laatste jaren steeds meer ontwikkeld. Daarnaast is ook niet alleen het gebruik steeds meer toegenomen, maar zijn er ook steeds meer functionaliteiten bijgekomen. Met een boekhoudapp in de cloud kun je namelijk je boekhoudadministratie koppelen met het incassobureau, de bank en zelfs de belastingdienst. Dit maakt het nog interessanter voor ondernemers, om hiermee hun boekhouding bij te houden.

Wat kan je met een boekhouding app?

Wil je je boekhouding sneller en efficiënter laten verlopen? Misschien is dan het gebruikmaken een boekhouding app een goede oplossing. Met de administratie app kun je realtime inzicht krijgen voor zowel financiën als relatiebeheer. Daarnaast beschik je ook over volledige controle, omdat je alles eenvoudig kunt overzien en bijhouden.
 
Met de bovenstaande software kun je niet alleen via je computer je boekhouding registreren, maar ook via je mobiel. Zo kun je altijd boekhouden of je nou achter je bureau zit of als je onderweg bent. Dat is voor jou handig, maar zorgt ervoor dat je ook transparanter naar je cliënten toe kunt zijn. De meeste gespecialiseerde apps hebben vele opties, waarmee je bijvoorbeeld debiteurenbeheer en crediteurenbeheer bijhoudt. Daarnaast kun je Bankafschriften importeren, een koppeling maken met je bank, lonen boeken en salarisadministratie bijhouden. Maar denk ook aan een handige koppeling met je facturatie programma, urenregistratie, kilometerregistratie of CRM systeem. Handig toch! De facturen worden vervolgens gesynchroniseerd met de software op je computer, zodat je op één plek een duidelijk overzicht hebt. Je boekhouding kost minder tijd dan ooit en je profiteert van de uitgebreidheid en mobiliteit van een app!
 
In het bovenstaande overzicht vind je de populairste boekhoud software voor een smartphone app. Met de filters aan de linkerkant kun je de boekhoudsoftware sorteren op basis van verschillende eigenschappen, zoals bijvoorbeeld de bedrijfsvorm of bedrijfsgrootte. Maar ook beschikbare functies als facturen maken of BTW-overzicht. Boekhouden is een onvermijdelijk onderdeel van ondernemen, maar dat betekent dus niet dat het moeilijk hoeft te zijn!

Voordelen van een boekhouding app

Het gebruiken van een boekhoud app brengt veel voordelen met zich mee. Je hebt snel inzicht op je bedrijfsresultaten, altijd een veilige backup, altijd je actuele administratie bij de hand en kunt direct je inkoopfacturen uploaden.

Inzicht op je bedrijfsresultaten met je boekhoud app

Een van de voordelen aan een boekhouding app is dat je altijd inzicht hebt en overal je bedrijfsresultaten kunt bijhouden.

Altijd een veilige backup van je administratie

Met een boekhouding app heb je ook altijd een veilige backup van je administratie. Hierdoor hoef je geen zorgen te maken over over het verliezen van je gegevens.

24//7 je actuele administratie bij de hand

Omdat een boekhouding app eenvoudig op de smartphone of tablet kan worden geïnstalleerd kun je in principe elk moment van de dag je administratie inzien en bijhouden. Omdat je de app ook overal met je mee kan dragen, ben je ook niet beperkt aan één plek waar je de gegevens kunt verwerken.

Direct inkoopfacturen uploaden

Een van de grootste voordelen aan een boekhoud app is dat je heel eenvoudig inkoopfacturen en bonnetjes kunt uploaden en bewaren door er simpelweg een foto van te maken. Hierdoor heb je niet onnodig veel papierwerk rondslingeren en kun je het ook niet kwijtraken.

Ook voor andere administraties een app

Bovendien win je nu schatten aan bedrijfsinformatie, die je elk moment kunt raadplegen. Je bedrijf maximaliseert volop zijn mogelijkheden en minimaliseert de kosten. Door de online aard kun je niet alleen automatiseren, je kunt ook contacten gaan leggen naar andere software, bijvoorbeeld voor facturatie of urenregistratie. Je administratie was nooit vlotter of juister. Je mogelijkheden zijn virtueel eindeloos.

Welke app voor boekhouding is geschikt?

Ben je toe aan een app voor je boekhouding? Dan helpt Appwiki je graag om de juiste administratie app te vinden. Vaak is dat tegenwoordig nog de moeilijkste opdracht. Elk bedrijf is weer anders en elke app legt andere accenten. Hoe zie je door het bos nog de bomen en hoe verzeker je jezelf van hun kwaliteit?

Wat zijn de beste boekhouding apps?

Appwiki heeft twee keer een oplossing. Ten eerste bieden we je enkel de beste software van het moment aan, waaronder ook boekhoudapps. Kwaliteit is dus altijd verzekerd. De selectie gebeurt op basis van professionele beoordelingen, uitgevoerd door gespecialiseerde gebruikers, net zoals jij. Overtuig je liever jezelf? Maak dan zeker gebruik van de gratis testperiodes en leer je boekhoud app uitgebreid kennen nog voor je kosten hebt gehad.

Vind het juiste voor jouw boekhouding

Ten tweede kun je hier een beroep doen op onze handige selectietool. Je vindt hem terug in de linkerkolom van de pagina. Is je bedrijf groot of klein? Heeft je app meer of minder gebruikers? Wat is je bedrijfsvorm? Ben je mobiel? Hoe rapporteer je aan diensten, overheden en partners? Onze selectietool beantwoordt al je vragen in een handomdraai. Blijf je toch nog in dubio? Dan kun je altijd kiezen om het boekhoudprogramma met app even gratis uit te proberen met een proefperiode. Deze periode duurt vaak 30 dagen en geeft je de tijd en ruimte om aan de app te wennen. 

Waar moet je opletten bij je keuze voor je boekhouding app?

Wanneer je verschillende boekhoud software met elkaar wilt vergelijken is het handig om een selectie te maken van de meest geschikte pakketten. Je kunt eenvoudig pakketten wegfilteren door te selecteren op het soort bedrijfsstroom, bedrijfsgrootte, verkoop/inkoop en rapportage & belasting. Er zijn pakketten te vinden voor ZZP'ers, MKB'ers, freelancers, eenmanszaken, speciaal voor administratiekantoren of accountants

Een boekhouding app gratis proberen?

Ook al zijn de maandelijkse kosten niet heel hoog, het is toch prettig als je eerst facturatie software kunt proberen voordat je een abonnement afsluit. Daarom hanteren de meeste boekhouding app software aanbieders een proefperiode van 30 dagen om de software gratis te testen. Zo weet je zeker dat het programma prettig werkt en aan alle eisen en wensen voldoet.

Relevante artikelen

brooke-cagle-195777-unsplash.jpg
17 september 2018

Wat past bij jou? Boekhouden in Excel of met boekhoudsoftware?

Boekhouding Excel

Wat past bij jou? Boekhouden in Excel of met boekhoudsoftware? Ontdek in dit blog welke manier bij jouw bedrijf past.

Lees meer 

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products