1. Boekhouding
  2. Administratiekantoor

Boekhoudprogramma voor je administratiekantoor?

De beste boekhoudsoftware voor jouw administratiekantoor? Geef hieronder je wensen aan en vergelijk de beste pakketten op prijs, reviews en functies. Of vergelijk direct de software top 3 voor administratiekantoren en boekhouders!

Eenvoudig de beste boekhoudsoftware kiezen?

Dit zijn de beste boekhoudprogramma's voor administratiekantoren en boekhouders. Vertel ons over je administratiekantoor en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste pakketten met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

Tip: Benieuwd naar de mogelijkheden van software? Download onze gratis automatiseringsgids voor de accountancy.

Slimme automatisering
Real-time inzicht
Digitaal gemak

Met No hands Accounting voer je administratieve taken efficiënter uit en verhoog je de klanttevredenheid met digitaal gemak en inzicht. Zo creëer je de kans om extra waarde te bieden aan je klanten.

(2086)
Ga naar website
Meer informatie
#1 Boekhoudsoftware
Belastingdienst Erkend
Uitstekende helpdesk

De e-Boekhouden.nl accountancyregeling: Onbeperkt administraties aanmaken en beheren voor al uw klanten. De 1e administratie is altijd gratis! Beoordeling: 9,3! Open vandaag uw account en probeer gratis!

(824)
Ga naar website
Meer informatie
Scherp geprijsd
Online samenwerken
Service management

Visma eAccounting is het meest complete boekhoudprogramma voor Accountants. Onbeperkt boekhouden & factureren, eenvoudig samenwerken met cliënten & inclusief practice-managementtool. Meer info?

(265)
Ga naar website
Meer informatie
Uitgebreid
Professioneel
Slim samenwerken

Al jarenlang is Twinfield dé keuze van accountants en boekhoudprofessionals. Twinfield onderscheidt zich door rijke functionaliteit, events, gebruikersdagen, persoonlijk contact en 300+ koppelpartners. Ervaar het zelf vanaf 0,-.

(2)
Ga naar website
Meer informatie
Marktleider
ERP-oplossing
Foutloze administratie

Met de accountancy software van AFAS heb je een complete suite in handen. Voor zowel grote als kleine kantoren, tegen een voordelige vaste prijs per maand en ontwikkeld voor en door accountantskantoren.

(130)
Ga naar website
Meer informatie
Robotic Accounting
Gratis starten
Optimaal samenwerken

MUIS Robotic Accounting is hét online platform voor accountants. | Robotic Accounting | Accountancydashboard | Gratis starten | Bankkoppeling | Btw | 100% Factuurherkenning | Optimale samenwerking | Live koppelingen | Realtime app

(0)
Ga naar website
Meer informatie
Boekhouden, factureren
Persoonlijke hulp
Vanaf 15 euro p/m

KBinfo.nl. Boekhouden, factureren en offreren vanaf 15 euro p/m. Maand lang gratis kennismaken. KBinfo.nl werkt samen met e-Boekhouden. De laatste verzorgt de functionaliteit, KBinfo.nl de hulp en ondersteuning.

(0)
Ga naar website
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Hoe boekhouden?
Aanvullingen
BTW-aangifte
Bankmutaties
Inkomsten & uitgaven
Extra functies
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Ook interessant voor jou:

Maak je persoonlijke top 3 met de keuzehulp

Boekhoudprogramma's voor jouw administratiekantoor

Een boekhoudprogramma voor een administratie kantoor moet voldoen aan hoge eisen. De boekhoudprogramma's in het onderstaande overzicht zijn speciaal ingericht op de specifieke wensen van een administratiekantoor. Zo kun je in deze boekhoudsoftware eenvoudig samenwerken met klanten, online boekhouden en gegevens delen. Vergelijk alle software en vind het beste boekhoudprogramma voor jouw administratiekantoor.

Een administratiekantoor heeft behoefte aan uitgebreide boekhoudsoftware

Als een administratiekantoor weet je alles van boekhouden. Daarbij hoort een zeer professioneel programma. Want een boekhoudprogramma administratiekantoor moet aan hoge eisen voldoen. Je voert namelijk vaak een gedeelte of de gehele boekhouding van je klanten uit. Dat betekent dat de eisen aan software administratiekantoor anders kunnen zijn dan een software die een willekeurig bedrijf zelf gebruikt.

Tip: ga je net met een administratiekantoor beginnen? Hier vind je een aantal handige tips en tools hoe je efficient nieuwe klanten werft, jouw kantoor onderscheidt in de markt en hoe je de beste tools kiest voor jouw kantoor.

Je wilt een programma hebben waar de boekhouding van verschillende klanten in gedaan kan worden en het moet efficiënt en snel werken. Want de boekhoudsoftware administratiekantoor moet je juist helpen je klanten nog beter van dienst te zijn. Zodat je de gedane investering terug kunt winnen.

Extra eisen aan een boekhoudprogramma administratiekantoor

Met de boekhouding van een administratiekantoor moet je naast goed en efficiënt de boekhouding van je klanten kunnen doen, ook nog andere functies hebben. Je kunt hierbij denken aan samenwerken met klanten. Daarnaast is het ook handig dat je met het programma gegevens kunt delen.

Bijvoorbeeld met de Belastingdienst, omdat je namelijk vele aangiftes zal moeten versturen. Wanneer je een keuze voor software administratiekantoor moet maken is het goed ook hierop te letten, omdat het je namelijk nog meer tijd kan besparen en daarmee ook geld.

Offline boekhoudsoftware administratiekantoor

Voor een administratiekantoor bestaan er vele offline boekhoudprogramma's die heel goed werken. Ze doen het werk naar behoren en kunnen ook beschikken over allerlei extra functies zoals koppelingen met de Belastingdienst. En dat is maar goed ook want vooral een pakket voor een administratiekantoor moet over allerlei functies beschikken.

Denk aan:

Hierdoor kan het programma best heel duur in aanschaf zijn. Maar dan heb je wel een pakket dat je altijd kunt gebruiken, ook al is er tijdelijk geen verbinding met het internet. Zo verlies je zeker geen tijd bij een storing.

Online boekhouden is ideaal voor een administratiekantoor

Vooral voor een administratiekantoor kan online boekhouden een goede keuze zijn. Je hoeft niets meer te downloaden en je kunt werken vanuit welk apparaat dan ook. Daarnaast hoef je geen rekening te houden met een bepaald besturingssysteem.

Naast deze goede toegankelijkheid zijn de automatiseringsmogelijkheden van online software voor administratiekantoren eindeloos. De automatisering van de administraties van je klanten gaat veel verder bij online software dan offline software. Administraties kunnen zelfs tegenwoordig grotendeels beheert worden aan de hand van algoritmes (ook wel robotic accounting genoemd). De accountant heeft dan alleen een controlerende functie. Dit scheelt tijd, waardoor de accountants zich steeds meer kunnen focussen op (financieel) advies.

Een ander voordeel is dat je verschillende software voor een administratiekantoor tijdelijk gratis kunt proberen. Zo weet je of het online boekhoudprogramma goed werkt voor je kantoor en je klanten.

Relevante artikelen

bench-accounting-49906-unsplash.jpg
25 juli 2019

Administratie bijhouden als zzp'er?

FacturatieAlgemeenUrenregistratieRittenregistratieBoekhouding

Je administratie en boekhouding bijhouden is niet altijd leuk. Maar wel heel belangrijk!

Lees meer 
Products