Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Hoe boekhouden?
BTW-aangifte
Bankmutaties
Inkomsten & uitgaven
Extra functies
Aanvullingen

Eenvoudig de beste boekhoudsoftware kiezen?

Dit zijn de beste boekhoudprogramma's voor administratiekantoren en boekhouders. Vertel ons over je administratiekantoor en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste boekhoudpakketten met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.

Maak je persoonlijke top 3 met de keuzehulp

Arjan
Arjan
Appwiki expert

Boekhoudprogramma's voor jouw administratiekantoor

Een boekhoudprogramma voor een administratie kantoor moet voldoen aan hoge eisen. De boekhoudprogramma's in het onderstaande overzicht zijn speciaal ingericht op de specifieke wensen van een administratiekantoor. Zo kun je in deze boekhoudsoftware eenvoudig samenwerken met klanten, online boekhouden en gegevens delen. Vergelijk alle software en vind het beste boekhoudprogramma voor jouw administratiekantoor.

Een administratiekantoor heeft behoefte aan uitgebreide boekhoudsoftware

Als een administratiekantoor weet je alles van boekhouden. Daarbij hoort een zeer professioneel programma. Want een boekhoudprogramma administratiekantoor moet aan hoge eisen voldoen. Je voert namelijk vaak een gedeelte of de gehele boekhouding van je klanten uit. Dat betekent dat de eisen aan software administratiekantoor anders kunnen zijn dan een software die een willekeurig bedrijf zelf gebruikt. Je wilt een programma hebben waar de boekhouding van verschillende klanten in gedaan kan worden en het moet efficiënt en snel werken. Want de boekhoudsoftware administratiekantoor moet je juist helpen je klanten nog beter van dienst te zijn. Zodat je de gedane investering terug kunt winnen.

Extra eisen aan een boekhoudprogramma administratiekantoor

Met de boekhouding van een administratiekantoor moet je naast goed en efficiënt de boekhouding van je klanten kunnen doen, ook nog andere functies hebben. Je kunt hierbij denken aan samenwerken met klanten. Daarnaast is het ook handig dat je met het programma gegevens kunt delen. Bijvoorbeeld met de Belastingdienst, omdat je namelijk vele aangiftes zal moeten versturen. In de blog vind je drie handige belastingtips. Wanneer je een keuze voor software administratiekantoor moet maken is het goed ook hierop te letten, omdat het je namelijk nog meer tijd kan besparen en daarmee ook geld.

Offline boekhoudsoftware administratiekantoor

Voor een administratiekantoor bestaan er vele offline boekhoudprogramma's die heel goed werken. Ze doen het werk naar behoren en kunnen ook beschikken over allerlei extra functies zoals koppelingen met de Belastingdienst. En dat is maar goed ook want vooral een pakket voor een administratiekantoor moet over allerlei functies beschikken. Hierdoor kan het programma best heel duur in aanschaf zijn. Maar dan heb je wel een pakket dat je altijd kunt gebruiken, ook al is er tijdelijk geen verbinding met het internet. Zo verlies je zeker geen tijd bij een storing.

Online boekhouden is ideaal voor een administratiekantoor

Vooral voor een administratiekantoor kan online boekhouden een goede keuze zijn. Je hoeft niets meer te downloaden en je kunt werken vanuit welk apparaat dan ook. Daarnaast hoef je geen rekening te houden met een bepaald besturingssysteem. Zo ben je bijvoorbeeld heel vrij in de aanschaf van zakelijke computers. Naast deze goede toegankelijkheid, kun je het pakket kiezen dat aan de eisen van een goede boekhoudprogramma administratiekantoor moet voldoen. Want vergelijken is heel makkelijk. Bovendien kun je verschillende software administratiekantoor tijdelijk gratis uitproberen. Zo weet je of het online boekhoudprogramma goed werkt voor je kantoor en je klanten.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products