1. Boekhouding
  2. Administratiekantoor

Boekhoudprogramma voor je administratiekantoor?

De beste software voor jouw situatie? Vul hieronder je bedrijfstype, aantal medewerkers en branche in. Geef vervolgens je wensen aan en wij stellen vervolgens jouw persoonlijke top 3 samen.

Eenvoudig de beste boekhoudsoftware kiezen?

Dit zijn de beste boekhoudprogramma's voor administratiekantoren en boekhouders. Vertel ons over je administratiekantoor en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste pakketten met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

Tip: Benieuwd naar de mogelijkheden van software? Download onze gratis automatiseringsgids voor de accountancy.

Accountant (1e administratie altijd Gratis)
#1 Boekhoudsoftware
Belastingdienst Erkend
Uitstekende helpdesk
Proefperiode
onbekend
Meer informatie
De meest gebruiksvriendelijke boekhoudsoftware
Scherp geprijsd
Online samenwerken
Service management
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
De nr. 1 software voor toekomstgerichte accountant
Meer tijd voor advies
Werk online samen
Dé nr.1 software
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
maakt professioneel boekhouden persoonlijk
Uitgebreid
Professioneel
Slim samenwerken
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
#1 software voor Accountantskantoren
Marktleider
ERP-oplossing
Foutloze administratie
Proefperiode
onbekend
Meer informatie
CASH Accountancyportal, dé online totaaloplossing!
50% tijdsbesparing
Gratis implementatie
Online samenwerken
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
De boekhoudsoftware voor de moderne accountant
Robotic Accounting
Gratis starten
Optimaal samenwerken
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Hoe boekhouden?
Aanvullingen
BTW-aangifte
Bankmutaties
Inkomsten & uitgaven
Extra functies
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Maak je persoonlijke top 3 met de keuzehulp

Boekhoudprogramma's voor jouw administratiekantoor

Een boekhoudprogramma voor een administratie kantoor moet voldoen aan hoge eisen. De boekhoudprogramma's in het onderstaande overzicht zijn speciaal ingericht op de specifieke wensen van een administratiekantoor. Zo kun je in deze boekhoudsoftware eenvoudig samenwerken met klanten, online boekhouden en gegevens delen. Vergelijk alle software en vind het beste boekhoudprogramma voor jouw administratiekantoor.

Een administratiekantoor heeft behoefte aan uitgebreide boekhoudsoftware

Als een administratiekantoor weet je alles van boekhouden. Daarbij hoort een zeer professioneel programma. Want een boekhoudprogramma administratiekantoor moet aan hoge eisen voldoen. Je voert namelijk vaak een gedeelte of de gehele boekhouding van je klanten uit. Dat betekent dat de eisen aan software administratiekantoor anders kunnen zijn dan een software die een willekeurig bedrijf zelf gebruikt. Je wilt een programma hebben waar de boekhouding van verschillende klanten in gedaan kan worden en het moet efficiënt en snel werken. Want de boekhoudsoftware administratiekantoor moet je juist helpen je klanten nog beter van dienst te zijn. Zodat je de gedane investering terug kunt winnen.

Extra eisen aan een boekhoudprogramma administratiekantoor

Met de boekhouding van een administratiekantoor moet je naast goed en efficiënt de boekhouding van je klanten kunnen doen, ook nog andere functies hebben. Je kunt hierbij denken aan samenwerken met klanten. Daarnaast is het ook handig dat je met het programma gegevens kunt delen. Bijvoorbeeld met de Belastingdienst, omdat je namelijk vele aangiftes zal moeten versturen. In de blog vind je drie handige belastingtips. Wanneer je een keuze voor software administratiekantoor moet maken is het goed ook hierop te letten, omdat het je namelijk nog meer tijd kan besparen en daarmee ook geld.

Offline boekhoudsoftware administratiekantoor

Voor een administratiekantoor bestaan er vele offline boekhoudprogramma's die heel goed werken. Ze doen het werk naar behoren en kunnen ook beschikken over allerlei extra functies zoals koppelingen met de Belastingdienst. En dat is maar goed ook want vooral een pakket voor een administratiekantoor moet over allerlei functies beschikken. Hierdoor kan het programma best heel duur in aanschaf zijn. Maar dan heb je wel een pakket dat je altijd kunt gebruiken, ook al is er tijdelijk geen verbinding met het internet. Zo verlies je zeker geen tijd bij een storing.

Online boekhouden is ideaal voor een administratiekantoor

Vooral voor een administratiekantoor kan online boekhouden een goede keuze zijn. Je hoeft niets meer te downloaden en je kunt werken vanuit welk apparaat dan ook. Daarnaast hoef je geen rekening te houden met een bepaald besturingssysteem. Zo ben je bijvoorbeeld heel vrij in de aanschaf van zakelijke computers. Naast deze goede toegankelijkheid, kun je het pakket kiezen dat aan de eisen van een goede boekhoudprogramma administratiekantoor moet voldoen. Want vergelijken is heel makkelijk. Bovendien kun je verschillende software administratiekantoor tijdelijk gratis uitproberen. Zo weet je of het online boekhoudprogramma goed werkt voor je kantoor en je klanten.

Relevante artikelen

andrew-neel-609847-unsplash.jpg
25 juli 2019

Administratie bijhouden als zzp'er?

FacturatieAlgemeenUrenregistratieRittenregistratieBoekhouding

Je administratie en boekhouding bijhouden is niet altijd leuk. Maar wel heel belangrijk!

Lees meer 
Products