Boekhoudprogramma voor MKB'ers

Vergelijk de top 3 beste boekhoudsoftware van dit moment. Of bekijk hieronder het meest complete boekhoudprogramma overzicht voor het MKB!

Bekijk alle aanbieders van MKB boekhoudprogramma's

Dit zijn de beste boekhoudprogramma's voor MKB'ers. Er zijn aanbieders die een gratis en vrijblijvende proefperiode hanteren. Gebruik het filter en selecteer de functies die je nodig hebt. Maak een top 3, vergelijk deze 3 boekhoudpakketten met elkaar en probeer ze gratis uit.

Woordmerk Appwiki

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Hoe boekhouden?
BTW-aangifte
Bankmutaties
Inkomsten & uitgaven
Extra functies
Aanvullingen
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Maak je persoonlijke top 3 met de keuzehulp

Boekhoudprogramma overzicht voor het MKB

Als MKB'er is het zaak om de boekhouding netjes op orde te hebben. Dan ben je hier op het juiste adres! Als middenbedrijf (10 - 250 werknemers) is het namelijk belangrijk dat je een boekhoudprogramma hebt dat voldoende functionaliteit biedt om de gegevens van alle klanten en werknemers op een overzichtelijke manier te verwerken.

De boekhoudprogramma's voor het MKB zijn speciaal ontwikkeld om je deze functionaliteit te bieden. Zo heb jij gemakkelijk je MKB administratie op orde! Vergelijk verschillende MKB boekhoudprogramma's met elkaar en probeer ze gratis uit.

Boekhoudprogramma MKB, wat is er beschikbaar?

Wanneer je tussen de tien en honderd werknemers hebt, wordt je gezien als een middenbedrijf waarvoor je een professionele boekhouding moet doen. Je behoort tevens tot de categorie MKB. Een goed boekhoudprogramma is dan van essentieel belang. Een die genoeg functionaliteit biedt, zodat de gegevens van al je klanten en werknemers op een goede manier verwerkt worden. Zodat je snel en makkelijk een overzicht kunt krijgen.

Je kunt voor een offline boekhoudprogramma MKB kiezen. Dit is een programma dat geïnstalleerd moet worden. Maar je kunt ook kiezen voor online boekhoudsoftware MKB. Maar wat zijn nou de voordelen en nadelen van de verschillende varianten?

Offline MKB administratie software

Wil je een boekhoudprogramma dat je zonder internet kunt gebruiken? Dan is een offline boekhoudprogramma MKB een goede keuze. Je koopt eenmalig de rechten, waarna je het programma installeert op de zakelijke computers. Je moet een groot bedrag een keer betalen, wat een grote investering kan betekenen. Maar daar krijg je wel weer voor terug dat je het programma dan onbeperkt kunt gebruiken. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende functionaliteiten die passen bij je bedrijf.

Waarom kiezen voor online boekhoudsoftware MKB

Naast een offline boekhoudprogramma MKB kun je ook kiezen voor online boekhoudsoftware MKB. Dit is een variant die echt in opkomst is en past in de snelle tijd van digitalisering. Met een online boekhoudpakket MKB heb je de meest verregaande vorm van toegankelijkheid.

Je hoeft namelijk het boekhoudpakket MKB niet te installeren. Je logt in via een webbrowser. Dit maakt dat online boekhouden vaak niet afhankelijk is van een bepaald apparaat of besturingssysteem. Dus of je nu op een gewone computer of op een Mac werkt, je kunt er altijd gebruik van maken. Dat is zeer handig wanneer je bijvoorbeeld nieuwe computers wilt aanschaffen.

Naast de toegankelijkheid zijn de kosten gunstiger dan voor een offline boekhoudprogramma. Want je betaalt per maand een klein bedrag voor de periode dat je gebruikmaakt van het boekhoudprogramma MKB.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products