Boekhoudprogramma voor MKB'ers

Vergelijk de top 3 beste boekhoudsoftware van dit moment. Of bekijk hieronder het meest complete boekhoudprogramma overzicht voor het MKB!

Bekijk alle aanbieders van MKB boekhoudprogramma's

Dit zijn de beste boekhoudprogramma's voor MKB'ers. Er zijn aanbieders die een gratis en vrijblijvende proefperiode hanteren. Gebruik het filter en selecteer de functies die je nodig hebt. Maak een top 3, vergelijk deze 3 boekhoudpakketten met elkaar en probeer ze gratis uit.

MKB - 15 maanden gratis! (Best getest)
#1 Boekhoudsoftware
Belastingdienst erkend
Helpdesk, Cursus & App
Proefperiode
15 maanden
Meer informatie
Boekhoudsoftware voor het mkb.
Makkelijk boekhouden
Trainingen & support
Eerste 30 dagen gratis
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
maakt professioneel boekhouden persoonlijk.
Uitgebreide functies
Consultancy en service
300+ koppelingen
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Het meest complete boekhoudpakket
Eenvoudig samenwerken
> 35 jaar ervaring
Digitale assistent
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
De meest gebruiksvriendelijke boekhoudsoftware
#1 Gebruiksvriendelijk
Uitstekende helpdesk
Met bankkoppeling
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Nr. 1 Boekhoudpakket voor MKB
No-hands accounting
Snelle bankkoppeling
30 dagen op proef
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Automatiseren met één softwarepakket
Eén ERP-oplossing
HRM & Abonnementen
Logistiek & Projecten
Proefperiode
onbekend
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Hoe boekhouden?
Aanvullingen
BTW-aangifte
Bankmutaties
Inkomsten & uitgaven
Extra functies
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Maak je persoonlijke top 3 met de keuzehulp

Boekhoudprogramma overzicht voor het MKB

Als MKB'er is het zaak om de boekhouding netjes op orde te hebben. Dan ben je hier op het juiste adres! Als middenbedrijf (10 - 250 werknemers) is het namelijk belangrijk dat je een boekhoudprogramma hebt dat voldoende functionaliteit biedt om de gegevens van alle klanten en werknemers op een overzichtelijke manier te verwerken.

De boekhoudprogramma's voor het MKB zijn speciaal ontwikkeld om je deze functionaliteit te bieden. Zo heb jij gemakkelijk je MKB administratie op orde! Vergelijk verschillende MKB boekhoudprogramma's met elkaar en probeer ze gratis uit.

Boekhoudprogramma MKB, wat is er beschikbaar?

Wanneer je tussen de tien en honderd werknemers hebt, wordt je gezien als een middenbedrijf waarvoor je een professionele boekhouding moet doen. Je behoort tevens tot de categorie MKB. Een goed boekhoudprogramma is dan van essentieel belang. Een die genoeg functionaliteit biedt, zodat de gegevens van al je klanten en werknemers op een goede manier verwerkt worden. Zodat je snel en makkelijk een overzicht kunt krijgen.

Je kunt voor een offline boekhoudprogramma MKB kiezen. Dit is een programma dat geïnstalleerd moet worden. Maar je kunt ook kiezen voor online boekhoudsoftware MKB. Maar wat zijn nou de voordelen en nadelen van de verschillende varianten?

Offline MKB administratie software

Wil je een boekhoudprogramma dat je zonder internet kunt gebruiken? Dan is een offline boekhoudprogramma MKB een goede keuze. Je koopt eenmalig de rechten, waarna je het programma installeert op de zakelijke computers. Je moet een groot bedrag een keer betalen, wat een grote investering kan betekenen. Maar daar krijg je wel weer voor terug dat je het programma dan onbeperkt kunt gebruiken. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende functionaliteiten die passen bij je bedrijf.

Waarom kiezen voor online boekhoudsoftware MKB

Naast een offline boekhoudprogramma MKB kun je ook kiezen voor online boekhoudsoftware MKB. Dit is een variant die echt in opkomst is en past in de snelle tijd van digitalisering. Met een online boekhoudpakket MKB heb je de meest verregaande vorm van toegankelijkheid.

Je hoeft namelijk het boekhoudpakket MKB niet te installeren. Je logt in via een webbrowser. Dit maakt dat online boekhouden vaak niet afhankelijk is van een bepaald apparaat of besturingssysteem. Dus of je nu op een gewone computer of op een Mac werkt, je kunt er altijd gebruik van maken. Dat is zeer handig wanneer je bijvoorbeeld nieuwe computers wilt aanschaffen.

Naast de toegankelijkheid zijn de kosten gunstiger dan voor een offline boekhoudprogramma. Want je betaalt per maand een klein bedrag voor de periode dat je gebruikmaakt van het boekhoudprogramma MKB.

Relevante artikelen

csaba-balazs-603574-unsplash.jpg
25 juli 2019

Administratie bijhouden als zzp'er?

FacturatieAlgemeenUrenregistratieRittenregistratieBoekhouding

Je administratie en boekhouding bijhouden is niet altijd leuk. Maar wel heel belangrijk!

Lees meer 
Products