1. Boekhouding
  2. Accountantskantoor

Boekhoudprogramma voor je accountantskantoor?

Ontvang je software top 3! Vul hieronder je bedrijfstype, aantal medewerkers en branche in. Wij stellen vervolgens jouw top 3 samen. Zo vind je snel de software die bij je bedrijf past!

Boekhoudprogramma's voor een accountantskantoor

Een goed boekhoudprogramma voor een accountantskantoor?

Wat is het meest belangrijk?

Voorop staat natuurlijk een goede dienstverlening voor al je klanten.

Daarnaast om de boekhouding van klanten te kunnen doen, moet deze aan allerlei hoge eisen voldoen.

Met een online boekhoudprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor accountants maak je dit waar.

Met online boekhoudsoftware voor accountantskantoren kunnen gegevens op elke computer met internetverbinding worden ingezien.

Doordat de boekhouding online wordt gedaan en de uitgebreide rapportagemogelijkheden van de software maakt dat deze programma's zeer geschikt zijn voor accountants.

Maak je persoonlijke top 3 met de keuzehulp

Boekhoudsoftware voor accountants: eenvoudig je administraties beheren

Er moeten allerlei mogelijkheden zijn om een goede dienstverlening te kunnen leveren aan je klanten. Naast dat het programma dat heel goed moet kunnen doen, moet dit ook zo efficiënt en snel mogelijk gebeuren.

Welke functies moet het boekhoudprogramma hebben?

Een goed boekhoudprogramma accountant moet heel flexibel zijn. Want je wilt namelijk niet afhankelijk zijn van een bepaalde computer om de boekhouding van je klanten te kunnen doen.

Daarnaast wil je je klanten goed informeren over de financiële staat van hun bedrijf. Het liefst wil je dat ook kunnen doen wanneer je je zakelijke computer niet voor je hebt.

Naast flexibiliteit moet een accountant een beeld van een bedrijf kunnen weergeven. Hiervoor zijn goede rapportagemogelijkheden in het programma van essentieel belang.

Want je wilt je klanten een situatieschets van hun bedrijf kunnen geven zodat er op tijd een ingreep gedaan kan worden, indien nodig.

Online of offline boekhoudprogramma als accountant?

Of je een offline of online boekhoudprogramma aanschaft voor je kantoor hangt voor een gedeelte af van voorkeur en misschien ook wel ervaring. Want met beide varianten kan je goed en efficiënt boekhouden voor je klanten. Waar wel een verschil ontstaat, is de flexibiliteit.

Offline software voor een accountantskantoor moet je installeren op een computer. Dus je kunt alleen met die bepaalde computer de boekhouding voor je klanten uitvoeren. Wanneer je buiten kantoor werkt kan dit een probleem opleveren. Het voordeel is wel dat je niet afhankelijk bent van een internetverbinding. Dat maakt dat je altijd in het boekhoudprogramma kunt werken.

Met online boekhoudsoftware voor accountants ben je altijd bereikbaar

Zoals gezegd, zowel met een online als offline boekhoudpakket zijn de mogelijkheden om een goede boekhouding te voeren voor je klanten heel groot. Beiden hebben uitgebreide mogelijkheden om samen te werken en allerlei gegevens uit te wisselen. Het grootste verschil dat online boekhouden heeft met offline is het feit dat je geen programma hoeft te installeren. Hierdoor is het mogelijk om te boekhouden vanuit verschillende soorten apparaten.

Daarnaast maakt het meestal ook niet uit van welk besturingssysteem je gebruikmaakt. Dit betekent een grote flexibiliteit, wat erg handig is. Zo kun je de boekhouding van een klant waar en wanneer dan ook raadplegen. Waardoor je een hoge mate van service aan je klanten kunt leveren, die ze zeker zullen waarderen.

Ontvang jouw accountant software top 3!

Ben je al zover om een boekhoudprogramma te kiezen? Laat één van onze experts voor je op zoek gaan naar 3 geschikte oplossingen. 

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang binnen no time jouw boekhoudsoftware top 3 speciaal voor jouw accountantskantoor. 

Products