1. Boekhouding
  2. Accountantskantoor

Boekhoudprogramma voor je accountantskantoor?

Ontvang je software top 3! Vul hieronder je bedrijfstype, aantal medewerkers en branche in. Wij stellen vervolgens jouw top 3 samen. Zo vind je snel de software die bij je bedrijf past!

Boekhoudprogramma overzicht voor accountants

Dit zijn de beste boekhoudprogramma's voor accountantskantoren. Vertel ons over je kantoor en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste boekhoudpakketten met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

Meer tijd voor advies
Werk online samen
Dé nr.1 software

Voer administratieve taken veel efficiënter uit, hou meer tijd over voor proactief advies en creëer nieuwe kansen om extra diensten aan te bieden met Exact Online. Hét pakket voor accountants- & administratiekantoren.

(2086)
Ga naar website
Meer informatie
Robotic Accounting
Gratis starten
Optimaal samenwerken

MUIS Robotic Accounting is hét online platform voor accountants. | Robotic Accounting | Accountancydashboard | Gratis starten | Bankkoppeling | Btw | 100% Factuurherkenning | Optimale samenwerking | Live koppelingen | Realtime app

(0)
Ga naar website
Meer informatie
#1 Boekhoudsoftware
Online samenwerken
Uitstekende helpdesk

Onbeperkt administraties aanmaken en beheren voor al uw klanten. Werk veilig online samen. Trustpilotbeoordeling: 9,3! Open vandaag uw gratis account!

(751)
Ga naar website
Meer informatie
Kantoor op de kaart!
gratis workshops
persoonlijk

Makkelijk online samenwerken met uw klanten, of neem de gehele boekhouding uit handen. Snel toegang tot al uw administraties, gratis eigen administratie, uitstekende ondersteuning en gratis workshops. Gratis digitaal archief!

(9)
Ga naar website
Meer informatie
50% tijdsbesparing
Gratis implementatie
Online samenwerken

Voer uw administraties geautomatiseerd en geef uw klant actueel en 24/7 inzicht. Werk eenvoudig al uw administraties bij vanuit één overzicht, middels handige signaleringen. Een totaaloplossing waarmee u ruim 50% werk bespaart!

(0)
Ga naar website
Meer informatie
Scherp geprijsd
Online samenwerken
Service management

Visma eAccounting is het meest complete boekhoudprogramma voor Accountants en Boekhouders voor small businesses. Onbeperkt boekhouden & factureren, eenvoudig samenwerken met cliënten & inclusief practice-managementtool. Meer info?

(123)
Ga naar website
Meer informatie
Marktleider
ERP-oplossing
Foutloze administratie

Met de accountancy software van AFAS heb je een complete suite in handen. Voor zowel grote als kleine kantoren, tegen een voordelige vaste prijs per maand en ontwikkeld voor en door accountantskantoren.

(125)
Ga naar website
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Hoe boekhouden?
BTW-aangifte
Bankmutaties
Inkomsten & uitgaven
Extra functies
Aanvullingen
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Maak je persoonlijke top 3 met de keuzehulp

Boekhoudsoftware voor accountants: eenvoudig administraties beheren

Een goed boekhoudprogramma voor een accountantskantoor? Wat is het meest belangrijk?

Voorop staat natuurlijk een goede dienstverlening voor al je klanten. Dit begint met een goed boekhoudprogramma, zodat je de boekhouding van klanten efficient kunt beheren. 

Met een online boekhoudprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor accountants zorg je voor een kwalitatieve en efficiente dienstverlening voor je klanten. De boekhoudsoftware voor accountantskantoren hebben uitgebreide rapportage mogelijkheden en beschikken over vele automatiseringsfuncties. Denk aan automatische bankkoppeling, e-facturatie (UBL) en Elektronische IB/Vpb aangifte. Deze maken het beheer van meerdere administraties veel efficienter waardoor je brutowinst stijgt.

Welke functies moet het boekhoudprogramma hebben?

Een goed boekhoudprogramma accountant moet heel flexibel zijn. Want je wilt namelijk niet afhankelijk zijn van een bepaalde computer om de boekhouding van je klanten te kunnen doen.

Daarnaast wil je je klanten goed informeren over de financiële staat van hun bedrijf. Het liefst wil je dat ook kunnen doen wanneer je je zakelijke computer niet voor je hebt.

Naast flexibiliteit moet een accountant een beeld van een bedrijf kunnen weergeven. Hiervoor zijn goede rapportagemogelijkheden in het programma van essentieel belang.

Want je wilt je klanten een situatieschets van hun bedrijf kunnen geven zodat er op tijd een ingreep gedaan kan worden, indien nodig.

Online of offline boekhoudprogramma als accountant?

Of je een offline of online boekhoudprogramma aanschaft voor je kantoor hangt voor een gedeelte af van voorkeur en misschien ook wel ervaring. Want met beide varianten kan je goed en efficiënt boekhouden voor je klanten. Waar wel een verschil ontstaat, is de flexibiliteit.

Offline software voor een accountantskantoor moet je installeren op een computer. Dus je kunt alleen met die bepaalde computer de boekhouding voor je klanten uitvoeren. Wanneer je buiten kantoor werkt kan dit een probleem opleveren. Het voordeel is wel dat je niet afhankelijk bent van een internetverbinding. Dat maakt dat je altijd in het boekhoudprogramma kunt werken.

Met online boekhoudsoftware voor accountants ben je altijd bereikbaar

Zoals gezegd, zowel met een online als offline boekhoudpakket zijn de mogelijkheden om een goede boekhouding te voeren voor je klanten heel groot. Beiden hebben uitgebreide mogelijkheden om samen te werken en allerlei gegevens uit te wisselen. Het grootste verschil dat online boekhouden heeft met offline is het feit dat je geen programma hoeft te installeren. Hierdoor is het mogelijk om te boekhouden vanuit verschillende soorten apparaten.

Daarnaast maakt het meestal ook niet uit van welk besturingssysteem je gebruikmaakt. Dit betekent een grote flexibiliteit, wat erg handig is. Zo kun je de boekhouding van een klant waar en wanneer dan ook raadplegen. Waardoor je een hoge mate van service aan je klanten kunt leveren, die ze zeker zullen waarderen.

Ontvang jouw accountant software top 3!

Ben je al zover om een boekhoudprogramma te kiezen? Laat één van onze experts voor je op zoek gaan naar 3 geschikte oplossingen. 

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang binnen no time jouw boekhoudsoftware top 3 speciaal voor jouw accountantskantoor. 

Products