1. Facturatie
  2. Factuur app
  1. Facturatie
  2. Factuur app

Factuur apps vergelijken

Vergelijk en probeer gratis de beste factuurprogramma's met mobiele app

De beste facturatie apps voor:

De beste facturatie apps voor jou:

Maak je persoonlijke top 3 met de keuzehulp

Eenvoudig software kiezen in 5 stappen

1. Vertel ons over je bedrijf We willen graag je bedrijfsvorm, branche en bedrijfsgrootte weten zodat we eenvoudig een voorselectie kunnen maken op basis van onze data.

2. Jouw wensenlijst Wij inventariseren jouw wensen en bedrijfsprocessen en vertalen dit naar de functies die je nodig hebt. Ook de oplossingen die je nu gebruikt nemen we mee.

3. Bekijk je persoonlijke top 3 Op basis van je bedrijf, je wensen en de software die je gebruikt, maken wij een persoonlijke top 3 van de beste software voor jou.

4. Probeer de beste oplossingen Probeer gratis en vrijblijvend jouw software top 3. Door meerdere oplossingen te ervaren, weet je welke het beste bij je past.

5. Evalueer en maak je keuze Vergelijk en beoordeel van jouw top 3 de functies, gebruiksgemak en support. Kies dan de software die het beste bij je past. Zo maakt Appwiki softwareselectie eenvoudig.

Arjan
Arjan
Appwiki expert

Factuur app? Vergelijk & vind hier de beste facturatie apps

Stel, iemand van de Belastingdienst vraagt je op een dag om je gehele administratie te mogen inzien, heb je die dan op orde en bij de hand? Doordat steeds meer facturatie software volledig overgaat op de cloud, kun je nu altijd en overal beschikken over je facturen met behulp van een eenvoudige facturatie app. Wellicht heb je een papieren back-up van je facturatie, maar met een facturatie app heb je ook alles bij de hand. Dit is erg handig als je bijvoorbeeld veel onderweg bent. Gebruik onze handige selectie tool hieronder om het beste factuurprogramma te vinden met een factuur app.

Wat is een facturatie app?

Het doen van de facturatie is vaak een systematisch proces. Met een online facturatieprogramma kunnen accountants, boekhouders en/of ondernemers online de facturatie bijhouden. Een facturatie app is een mobiele applicatie van de facturatie software voor het gebruik op tablet en smartphone. Wanneer je de factuur app hebt gedownload, kun je eenvoudig en snel aan de slag. Zolang je een internetverbinding hebt kun je altijd en overal checken hoe de facturatie ervoor staat. Zo kun je altijd snel bekijken op je factuur app of de klant waar je naar toe gaat vanmiddag nog openstaande facturen heeft. Doordat de factuur app op je smartphone zit, kun je deze altijd, last minute, raadplegen.

Factureren in de cloud met een app

Factureren in de cloud heeft zich de laatste jaren steeds meer ontwikkeld. Daarnaast is niet alleen het gebruik steeds meer toegenomen, maar zijn er ook steeds meer functionaliteiten bijgekomen. Met een factuur app kun je eenvoudig verschillende functies met elkaar koppelen, bijvoorbeeld de de koppeling met je webshop. Dit maakt het nog interessanter om de facturatie bij te houden in de cloud.

Wat kun je met een facturatie app?

Wil je je facturatie sneller en efficiënter laten verlopen? Het gebruik van een facturatie app kan de oplossing zijn. Met een factuur app heb je eenvoudig en continu inzicht in de voortgang van je facturatie. Je beschikt over de volledige controle, omdat je alles eenvoudig kunt overzien, bijhouden en wijzigen.

Met de bovenstaande software kun je niet alleen op je computer eenvoudig de facturatie bijhouden, maar ook op je smartphone en/of tablet met de factuur app. Op die manier kun je overal eenvoudig de facturatie doen, of je nou op kantoor bent of in trein zit. Dit is niet alleen handig voor jou, maar ook voor je klanten. Je kunt eenvoudig en snel informatie opvragen en doorspelen. De meeste factuur apps hebben vele mogelijkheden en deze mogelijkheden blijven zich ontwikkelen. De koppeling van webshop en facturatieprogramma bijvoorbeeld, maakt het mogelijk om sneller en eenvoudiger te werken. De informatie uit beide programma's wordt met elkaar gesynchroniseerd, zo heb op je één overzichtelijk geheel.

In het bovenstaande overzicht vind je verschillende facturatie softwareprogramma's. Met de filters aan de linkerkant kun je de software sorteren op basis van verschillende eigenschappen, zoals de bedrijfsvorm en de bedrijfsgrootte. Daarnaast kun je de softwareprogramma's ook op verschillende functies filteren. Bespaar tijd op de facturatie en hou zo tijd over voor andere belangrijke zaken binnen je bedrijf. Want met een factuur app ben je een keer zo snel met factureren. 

Wat zijn de voordelen van een factuur app?

Het gebruik van een facturatie app heeft vele voordelen. Zo heb je snel en overal inzicht in de voortgang van je facturatie, altijd een veilige back-up en beschik je over de meest actuele informatie.

Inzicht in je facturatie

Eén van de vele voordelen van een factuur app is dat je altijd en overal inzicht hebt in de stand van zaken en dus snel informatie kan opvragen als een klant daar naar vraagt. Met de facturatie app heb je altijd en overal inzicht en ben je beter op de hoogte van de factuurstromen.

Altijd een back-up van je gegevens

Met een factuur app heb je altijd een veilige back-up van je gegevens. Mocht er dus iets gebeuren met je computer of mobiele telefoon, dan zijn al je facturen veilig opgeslagen. 

Je facturatie 24/7 bijhouden

Omdat een facturatie app eenvoudig op je smartphone of tablet kan worden geinstalleerd heb je in principe altijd de facturatie bij de hand en kun je deze elk moment van de dag inzien en bijwerken. Je smartphone heb je vrijwel altijd bij je, je bent dus niet gebonden aan één vaste plek voor het verwerken van facturatiegegevens.

Waar moet je opletten bij het maken van je keuze voor facturatie software?

Wanneer je verschillende facturatie softwareprogramma's met elkaar wilt vergelijken is het handig om een selectie te maken van de meest geschikte pakketten. Je kunt eenvoudig pakketten filteren door gebruik te maken van filteropties aan de linkerkant. Je vindt gemakkelijk en snel het pakket dat bij jou past. Bij je keuze voor een factuurprogramma is een mobiele applicatie namelijk niet de enige functionaliteit waarop je moet letten. Er zijn nog veel andere filtermogelijkheden waar je rekening mee moet houden:

  • ’Periodieke facturatie’: Deze functie geeft je de mogelijkheid om je klanten gemakkelijk periodiek te factureren. Hierdoor bewaar je het overzicht en zullen er geen facturen aan je aandacht ontsnappen.
  • ’PayPal integratie’: Wanneer je ook klanten in het buitenland hebt, is een integratie met PayPal een geschikte functie. iDeal wordt binnen Nederland gebruikt, maar PayPal is een betalingsmiddel waarmee klanten over de hele wereld kunnen afrekenen. Met deze integratie wordt er ook automatisch een link meegestuurd met je factuur, zodat klanten via die link direct kunnen betalen. Dit zorgt ervoor dat je je geld sneller binnen hebt.
  • ’Inkoopfacturen inboeken’: Met deze functie is het mogelijk om binnengekomen facturen automatisch in te boeken. Dit scheelt je veel tijd en werk doordat veel facturen tegenwoordig UBL ready zijn.

Je weet nu precies wat het nut is van een factuur app en welke andere functionaliteiten nog meer van belang zijn bij je keuze voor goede factuursoftware. Geen onderneming is hetzelfde en daarom is het belangrijk dat je goed let op de functionaliteiten die jij nodig hebt voor je onderneming. Vind en selecteer daarom met behulp van het filter de factuur software die past bij jouw onderneming.

Een softwareprogramma gratis proberen?

Ben je er nog niet uit welk facturatieprogramma je het beste kunt kiezen en of je een factuur app wilt? Probeer dan eens een proefabonnement, voordat je ergens een abonnement afsluit. Veel softwareleveranciers bieden een proefperiode aan van 14 of 30 dagen om zo de software gratis te kunnen testen. Zo weet je zeker dat het programma gebruiksvriendelijk werkt en voldoet aan al je wensen.

Relevante artikelen

rawpixel-569600-unsplash.jpg
27 januari 2019

De beste verlof apps voor een eenvoudige verlofregistratie (2019)

Verlof en verzuim

Bekijk de top 5 beste verlof apps voor een eenvoudige verlofregistratie. Creëer inzicht voor zowel medewerkers als jezelf als leidinggevende of manager.

Lees meer 

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products