btw-aangifte-beste-apps.png

Wat zijn de beste boekhouding apps voor de BTW-aangifte?

Je ontkomt er als ZZP’er niet aan: de BTW-aangifte. Veel ondernemers zien er tegenop. Weer alle bonnetjes bij elkaar scharrelen om er maar voor te zorgen dat de aangifte klopt. En dan wéér inloggen bij die brakke site van de Belastingdienst. En als je dan de aangifte hebt gedaan, blijft soms de vraag hangen: klopt het allemaal wel wat ik heb ingediend? Het kan allemaal veel makkelijker, sneller en leuker: met boekhouding apps.

boekhouding-app

Met een boekhouding app heb je altijd een goed overzicht in jouw cijfers

  Twinfield

  Werk overal en kijk real-time mee met je klant. Verdeel financiële taken en profiteer van alle voordelen die de cloud biedt. Voor iedere accountant en elk administratiekantoor! Bekijk nu de gratis demo op onze website.

  • Uitstekend beveiligd
  • Veel gekoppelde apps
  • Slim samenwerken

  Prijs: maandelijks €0,00
  Bekijk op de website

  Visma eAccounting

  Visma eAccounting is het meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma voor ZZP'ers. Onbeperkt boekhouden & factureren, gratis trainingen, handige mobiele app en uitstekende Klantenservice. Probeer eAccounting 30 dagen gratis!

  • Belastingdienst erkend
  • Uitstekende helpdesk
  • Incl gratis training

  Prijs: maandelijks €15,00
  Bekijk op de website

  e-Boekhouden.nl

  Actie: Eerste 15 maanden geheel gratis en vrijblijvend! Een compleet én eenvoudig online boekhoudpakket. Geen boekhoudkennis vereist om te starten met e-Boekhouden.nl. Vraag nu uw gratis startersaccount aan en profiteer!

  • #1 Boekhoudsoftware
  • Belastingdienst erkend
  • Helpdesk, Cursus & App

  Prijs: Gratis
  Bekijk op de website

  Exact Online

  Met Boekhouden Lite koppel je makkelijk een bankrekening aan je boekhouding en CRM. Handmatige invoer en fouten zijn verleden tijd. Ruim 350.000 ondernemers werken al met Exact. Proberen? Dat kan 30 dagen gratis en vrijblijvend.

  • Nr 1 boekhoudsoftware
  • Simpele bankkoppeling
  • Mobiele app

  Prijs: maandelijks €35,00
  Bekijk op de website

  Kleisteen

  Makkelijk online samenwerken met uw klanten, of neem de gehele boekhouding uit handen. Snel toegang tot al uw administraties, gratis eigen administratie, uitstekende ondersteuning en gratis workshops. Gratis digitaal archief!

  • Kantoor op de kaart!
  • gratis workshops
  • persoonlijk

  Prijs: maandelijks €1,00
  Bekijk op de website

  Het hele proces van BTW-aangifte doen gaat namelijk veel sneller met boekhouding apps. Het begint al bij het regelmatig bijhouden van de boekhouding. Dit gaat veel makkelijker met een boekhoud app. Het enige wat je hoeft te doen is met jouw smartphone een foto maken van een bonnetje. Deze wordt automatisch verwerkt in de boekhouding. En wanneer je boekhoudsoftware hebt met een BTW-overzicht, dan worden automatisch de BTW-bedragen voor je uitgerekend. Zo weet je zeker dat alles klopt.

  Boekhoudsoftware met elektronische BTW-aangifte

  Wil je nog sneller de aangifte doen? Dan kun je kiezen voor boekhoudsoftware waarmee je elektronisch aangifte kunt doen. Deze software is voorzien van een koppeling met de Belastingdienst, waardoor je niet meer jouw BTW-aangifte hoeft te doen via de site van de Belastingdienst. De BTW-aangifte is zo in een mum van tijd gedaan. Hieronder vind je de beste boekhouding apps voor de BTW-aangifte.

  Snelle BTW-aangifte met boekhouding apps

  BTW-aangifte doen kan dus veel sneller, zekerder en dus leuker. Met een boekhouding app heb je de BTW-aangifte in een handomdraai gedaan. Veel handmatige handelingen worden namelijk geautomatiseerd. Je bespaart hiermee veel tijd én je bent er zeker van dat alles klopt. Wist je dat er ook boekhoudpakketten te vinden zijn met handige BTW functie? Dan heb je helemaal gemakkelijk een overzicht. Deze boekhoudprogramma's vind je hier. Je hoeft dus nooit meer tegen de BTW-aangifte op te zien!

  Populaire software

  Rating:
  Reviews: te weinig reviews
  Boekhouden
  Rating:
  Reviews: 123
  Boekhouden
  Rating:
  Reviews: 603
  Boekhouden

  Het beginpunt voor je online software

  Ontdek, vergelijk & vind de beste business apps met de selectietool
  Vergelijk & probeer
  Steven Houkes - Webredacteur
  Geschreven door:
  Steven Houkes
  Webredacteur

  Steven is als hoofdredacteur van Appwatching degene die de content van de websites creëert en kwaliteit ervan waarborgt. Hij maakt je in zijn nieuwsartikelen, blogs en onderzoeken wegwijs in de materie van cloudsoftware. Hij heeft veel ervaring opgedaan als webredacteur bij RTV Noord en past deze journalistieke kennis toe bij het schrijven van zijn blogs. In zijn vrije tijd doet hij aan voetbal, wielrennen (alleen bij mooi weer) en koken. Heb je vragen? Mail gerust naar steven@appwiki.nl.

  Verder lezen


  hoe-factureren-ondernemers-2.png

  Onderzoek: ondernemer kan de helft aan tijd besparen op facturen maken

  Uit onderzoek blijkt dat 60% van de ondernemers de helft aan tijd kan besparen bij het factureren! Bekijk...

  Iris Kluin - Online marketeer
  Iris Kluin
  Online marketeer
  blog-boekhoudmanieren-excel-vs-software.png

  Doe je de boekhouding in Excel of met boekhoudsoftware?

  Wat past bij jou? Boekhouden in Excel of met boekhoudsoftware? Over het algemeen houden startende ondernemers...

  Steven Houkes - Webredacteur
  Steven Houkes
  Webredacteur
  urenregistratie-app-excel.png

  7 handige apps als alternatief voor urenregistratie in Excel

  Uren registreren voelt vaak als een verplichting. Maar waarom doe jij je urenregistratie dan nog in Excel...

  Steven Houkes - Webredacteur
  Steven Houkes
  Webredacteur
  Products