Steven Houkes - Webredacteur
Steven Houkes
Webredacteur
Leestijd 5 minuten
Boekhouding
btw-aangifte-beste-apps.png

Wat zijn de beste boekhouding apps voor de BTW-aangifte?

Je ontkomt er als ZZP’er niet aan: de BTW-aangifte. Veel ondernemers zien er tegenop. Weer alle bonnetjes bij elkaar scharrelen om er maar voor te zorgen dat de aangifte klopt. En dan wéér inloggen bij die brakke site van de Belastingdienst. En als je dan de aangifte hebt gedaan, blijft soms de vraag hangen: klopt het allemaal wel wat ik heb ingediend? Het kan allemaal veel makkelijker, sneller en leuker: met boekhouding apps.

boekhouding-app

Met een boekhouding app heb je altijd een goed overzicht in jouw cijfers

  Visma eAccounting

  Visma eAccounting is het meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma voor starters. Onbeperkt boekhouden & factureren, gratis trainingen, handige mobiele app en uitstekende Klantenservice. Nú 1 jaar GRATIS voor starters!

  • GRATIS voor Starters
  • Zeer eenvoudig
  • Incl gratis training

  Prijs: Gratis
  Bekijk op de website

  e-Boekhouden.nl

  Actie: Gedurende het 1e ondernemersjaar gratis! Een compleet én eenvoudig online boekhoudpakket. Geen boekhoudkennis vereist om te starten met e-Boekhouden.nl. Vraag nu een gratis startersaccount aan en profiteer!

  • #1 Boekhoudsoftware
  • Belastingdienst erkend
  • Helpdesk, Cursus & App

  Prijs: Gratis
  Bekijk op de website

  SnelStart

  Als boekhouder of accountant beschikt u met dit pakket over alle functionaliteiten van SnelStart. Uitgebreid boekhouden, online samenwerken met klanten en administraties vergaand automatiseren. Gratis onbeperkt aantal gebruikers. Slimme zoekopties voor efficiënte controle, uitgebreid overzicht met btw-statussen.

  • Online samenwerken
  • Alle functionaliteiten
  • Overzicht btw-statussen

  Prijs: maandelijks €35,00
  Bekijk op de website

  Conscribo

  Wil je een online administratiepakket wat echt aansluit op de behoeftes van een vereniging? Waarin boekhouding, ledenadministratie en mailing één geheel vormt? Conscribo is ontworpen en gemaakt voor en door verenigingsbestuurders!

  • Voor verenigingen
  • met Ledenadministratie
  • Samen besturen

  Prijs: maandelijks €8,95
  Bekijk op de website

  Exact Online

  Met Boekhouden Lite koppel je makkelijk een bankrekening aan je boekhouding en CRM. Handmatige invoer en fouten zijn verleden tijd. Ruim 300.000 ondernemers werken al met Exact. Proberen? Dat kan 30 dagen gratis en vrijblijvend.

  • Nummer 1 boekhoudsoftware
  • Simpele bankkoppeling
  • Mobiele app

  Prijs: maandelijks €35,00
  Bekijk op de website

  Het hele proces van BTW-aangifte doen gaat namelijk veel sneller met boekhouding apps. Het begint al bij het regelmatig bijhouden van de boekhouding. Dit gaat veel makkelijker met een boekhoud app. Het enige wat je hoeft te doen is met jouw smartphone een foto maken van een bonnetje. Deze wordt automatisch verwerkt in de boekhouding. En wanneer je boekhoudsoftware hebt met een BTW-overzicht, dan worden automatisch de BTW-bedragen voor je uitgerekend. Zo weet je zeker dat alles klopt.

  Boekhoudsoftware met elektronische BTW-aangifte

  Wil je nog sneller de aangifte doen? Dan kun je kiezen voor boekhoudsoftware waarmee je elektronisch aangifte kunt doen. Deze software is voorzien van een koppeling met de Belastingdienst, waardoor je niet meer jouw BTW-aangifte hoeft te doen via de site van de Belastingdienst. De BTW-aangifte is zo in een mum van tijd gedaan. Hieronder vind je de beste boekhouding apps voor de BTW-aangifte.

  Snelle BTW-aangifte met boekhouding apps

  BTW-aangifte doen kan dus veel sneller, zekerder en dus leuker. Met een boekhouding app heb je de BTW-aangifte in een handomdraai gedaan. Veel handmatige handelingen worden namelijk geautomatiseerd. Je bespaart hiermee veel tijd én je bent er zeker van dat alles klopt. Je hoeft dus nooit meer tegen de BTW-aangifte op te zien.

  Populaire software

  Rating:
  Reviews: 79
  Boekhouden
  Rating:
  Reviews: 434
  Boekhouden
  Rating:
  Reviews: 13
  Boekhouden
  Rating:
  Reviews: te weinig reviews
  Boekhouden
  Rating:
  Reviews: 827
  Boekhouden
  Terug naar boven

  Delen via:

  Products