btw-aangifte-beste-apps.png

Wat zijn de beste boekhouding apps voor de BTW-aangifte?

Je ontkomt er als ZZP’er niet aan: de BTW-aangifte. Veel ondernemers zien er tegenop. Weer alle bonnetjes bij elkaar scharrelen om er maar voor te zorgen dat de aangifte klopt. En dan wéér inloggen bij die brakke site van de Belastingdienst. En als je dan de aangifte hebt gedaan, blijft soms de vraag hangen: klopt het allemaal wel wat ik heb ingediend? Het kan allemaal veel makkelijker, sneller en leuker: met boekhouding apps.

Wil je graag persoonlijk advies? Gebruik dan onze selectietool. Beantwoord een aantal vragen over jouw bedrijf en vind de boekhouding app die het beste bij je past.

Naar de selectietool

Zekerheid

Het hele proces van BTW-aangifte doen gaat namelijk veel sneller met boekhouding apps. Het begint al bij het regelmatig bijhouden van de boekhouding. Dit gaat veel makkelijker met een boekhoud app. Het enige wat je hoeft te doen is met jouw smartphone een foto maken van een bonnetje. Deze verwerkt de app automatisch in je boekhouding. En wanneer je boekhoudsoftware hebt met een BTW-overzicht, dan rekent de software automatisch de BTW-bedragen voor je uit. Zo weet je zeker dat alles klopt.

De top 5

Hieronder vind je de vijf boekhouding apps waarmee je het makkelijkst en snelst BTW-aangifte doet. 

Twinfield

Werk overal en kijk real-time mee met je klant. Verdeel financiële taken en profiteer van alle voordelen die de cloud biedt. Voor iedere accountant en elk administratiekantoor! Bekijk nu de gratis demo op onze website.

 • Uitstekend beveiligd
 • Veel gekoppelde apps
 • Slim samenwerken

Prijs: maandelijks €0,00
Bekijk op de website

e-Boekhouden.nl

Actie: Nú 6 maanden gratis onbeperkt administraties aanmaken en beheren voor al uw klanten. Werk veilig online samen. Trustpilotbeoordeling: 9,3! Open vandaag uw gratis account!

 • #1 Boekhoudsoftware
 • Online samenwerken
 • Uitstekende helpdesk

Prijs: Gratis
Bekijk op de website

Kleisteen

Makkelijk online samenwerken met uw klanten, of neem de gehele boekhouding uit handen. Snel toegang tot al uw administraties, gratis eigen administratie, uitstekende ondersteuning en gratis workshops. Gratis digitaal archief!

 • Kantoor op de kaart!
 • gratis workshops
 • persoonlijk

Prijs: maandelijks €1,00
Bekijk op de website

Moneybird

Maak offertes en facturen in een handomdraai, verwerk eenvoudig je inkomende documenten door gebruik te maken van de handige scan en herken functie. Zie direct in je rapporten hoe je ervoor staat, waar en wanneer je maar wilt!

 • Boekhouden met plezier
 • Scan & herken functie
 • iPhone en Android app

Prijs: maandelijks €10,00
Bekijk op de website

DigiBTW

DigiBTW is speciaal ontwikkeld voor zzp'ers. Het is het meest gebruiksvriendelijke en het meest voordelige systeem. En nog eens heel compleet, met o.a. facturatie, uren, ritten en btw-aangifte. Boekhouden zonder boekhouder!

 • Speciaal voor zzp'ers
 • Gebruiksvriendelijk
 • Voordelig

Prijs: maandelijks €10,00
Bekijk op de website

Boekhoudsoftware met elektronische BTW-aangifte

Wil je nog sneller de aangifte doen? Dan kun je kiezen voor boekhoudsoftware waarmee je elektronisch aangifte kunt doen. Deze software is voorzien van een koppeling met de Belastingdienst, waardoor je niet meer jouw BTW-aangifte hoeft te doen via de site van de Belastingdienst. De BTW-aangifte is zo in een mum van tijd gedaan. 

Snelle BTW-aangifte met boekhouding apps

BTW-aangifte doen kan dus veel sneller, zekerder en dus leuker. Met een boekhouding app heb je de BTW-aangifte in een handomdraai gedaan. Veel handmatige handelingen worden namelijk geautomatiseerd. Je bespaart hiermee veel tijd én je bent er zeker van dat alles klopt.

Gebruik onze selectietool om het programma te kiezen dat het beste bij jou past. Heb je nog vragen? Gebruik dan onze chat voor persoonlijk advies.

Het beginpunt voor je online software

Ontdek, vergelijk & vind de beste business apps met de selectietool
Vergelijk & probeer
Steven Houkes - Appwiki expert
Geschreven door:
Steven Houkes
Appwiki expert

Steven maakt jouw bedrijfsprocessen graag slimmer, flexibeler en sneller. Dit doet hij door je te helpen met het vinden van de beste software. Software die het beste past bij jouw bedrijf en bedrijfsprocessen. Op basis van je bedrijf, je wensen en de software die je gebruikt, maakt hij een persoonlijke software top 3 voor jou.

Verder lezen


hoe-factureren-ondernemers-2.png

Onderzoek: ondernemer kan de helft aan tijd besparen op facturen maken

Uit onderzoek blijkt dat 60% van de ondernemers de helft aan tijd kan besparen bij het factureren! Bekijk...

Iris Kluin - Appwiki expert
Iris Kluin
Appwiki expert
blog-boekhoudmanieren-excel-vs-software.png

Doe je de boekhouding in Excel of met boekhoudsoftware?

Wat past bij jou? Boekhouden in Excel of met boekhoudsoftware? Over het algemeen houden startende ondernemers...

Steven Houkes - Appwiki expert
Steven Houkes
Appwiki expert
urenregistratie-app-excel.png

7 handige apps als alternatief voor urenregistratie in Excel

Uren registreren voelt vaak als een verplichting. Maar waarom doe jij je urenregistratie dan nog in Excel...

Steven Houkes - Appwiki expert
Steven Houkes
Appwiki expert
Products