5 handige declaratie apps voor je onkosten

Zit jij altijd te hannessen met zakelijke bonnen? Of je nou zelf de zakelijke bonnetjes verwerkt of dat je de declaraties bij iemand moet indienen: het gebeurt weleens dat je een bonnetje kwijtraakt. Jammer, dit betekent dat je de onkosten niet kunt declareren.

Herken jij het gedoe met bonnetjes? Dit is gelukkig heel eenvoudig op te lossen met een onkosten declaratie app. 

Digitaal declareren heeft veel voordelen:

  • Maak eenvoudig een foto van de bon
  • Raak nooit meer papieren bonnen kwijt
  • Bewaar de zakelijke bonnen digitaal
  • Een soepel declaratieproces
  • Snel terugbetaald krijgen

Hieronder hebben we een lijstje voor je samengesteld met de 5 beste declaratie apps om je onkosten bij te houden. Deze onkosten apps zijn onmisbaar om kosten te declareren.

Jacqueline
Jacqueline
Appwiki expert

1. Klippa

Met behulp van Klippa houd je orde in de bonnetjes chaos. Door het maken van een foto scan je bonnetjes naar digitale bonnen. Bovendien houd je inzicht in je uitgaven en heb je altijd en overal toegang via de cloud. Ben jij ZZP'er? Dan gebruik je Klippa Pro. Met scan en herken verwerkt Klippa al je documenten automatisch.

Onbeperkt support
Enorme tijdbesparing
Declaratie cloud

Prijs: vanaf €2,99
Reviews: geen
Bekijk reviews 

2. Declaree

Declaree is de app voor al je onkosten, creditcarduitgaven, kilometers en reisdeclaraties. Met Declaree was het indienen van declaraties nog nooit zo makkelijk. De app is eenvoudig in gebruik en flexibel in te richten. Zo monitor je eenvoudig de kostenstroom van jouw organisatie. Alle declaraties worden in één handig overzicht weergegeven.

Creditcard integratie
Smart reports
Dynamische workflows

Prijs: vanaf €3,00
Reviews: geen
Bekijk reviews 

3. SRXP

SRXP is de marktleider op het gebied van declaratiesoftware. SRXP helpt jou het declaratieproces te digitaliseren met een handige declaratie app. Door de tijd die je hieraan besteed te minimaliseren, houd je meer tijd over voor belangrijkere zaken. Dankzij de features en instellingen past SRXP in de bedrijfsprocessen van elke organisatie.

Verlaag kosten
Ultieme controle
Meer inzicht

Prijs: vanaf €3,00
Reviews: geen
Bekijk reviews 

4. Basecone

Basecone herkent aangeleverde facturen automatisch en doet vervolgens een boekingsvoorstel. Door de autorisatiemodule heb je altijd controle over je documentenstroom. Doordat documenten worden opgeslagen in de cloud kun je ze altijd en overal inzien. Basecone heeft bovendien integraties met verschillende boekhoudpakketten. Met de Basecone webapplicatie verwerk je al je facturen en bonnen automatisch online. Met de autorisatie app Basecone Flux kan je overal en altijd documenten autoriseren. Met de upload en declaratie app Basecone Spenser kan je eenvoudig en snel facturen uploaden en digitaal declareren. Zo heb je nooit meer last van zoekgeraakte bonnetjes en declaraties.

Volledig overzicht
Extra scherpe foto's
Één manier van werken

Prijs: vanaf €3,50
Reviews: geen
Bekijk reviews 

5. Rydoo

Met Rydoo declareer je bonnetjes onderweg. Tijdrovend reis- en onkostenbeheer behoort vanaf nu tot het verleden. Met Rydoo bespaar je slim tijd en geld. De missie van Rydoo is de manier waarop we werken veranderen. Door intergraties met je favoriete tools creëer je een geautomatiseerde flow voor je onkostenbeheer. De zakelijke tool heeft 90% adoptieratio bij werknemers vanaf de eerste maand. Daarnaast is er 75% tijdwinst op administratieve taken zodat je je productiviteit verhoogt. De tools van Rydoo bestaan uit Rydoo Expensive, Rydoo Travel en Samen werkt beter welke een combinatie is van beide.

Tevreden werknemers
Voor alle devices
Meteen aan de slag

Prijs: vanaf €6,00
Reviews: geen
Bekijk reviews 

Meer onkosten declaratie apps

Dit zijn de 5 beste declaratie apps. Wil je weten welke app het beste bij jouw bedrijf past? Bekijk het overzicht met alle onkosten apps of gebruik de selectietool hieronder. Vertel ons over je bedrijf en we maken een voorselectie van de beste apps voor jou. Maak je eigen persoonlijke top 3, vergelijk de apps en vind de beste app voor jou.

Vergelijk alle declaratie apps

Alle voordelen van onkosten declaratie apps

Declaratie apps hebben nog veel meer voordelen. Voor het gemak hebben we alle voordelen van een onkosten app op een rijtje gezet.

Geen gedoe met de Belastingdienst

Facturen en bonnetjes moet je zeven jaar bewaren voor eventuele controle van de Belastingdienst. Wist je dat je de bonnetjes ook digitaal mag bewaren? Met digitaal declareren is dit easy peasy!

Nooit meer bonnetjes kwijtraken

Leer jezelf aan om direct na het krijgen van een bonnetje een foto te maken met de onkosten app, zo heb je alle bonnen digitaal bij elkaar en raak je ze niet meer kwijt.

Snel inzicht in je uitgaven

Doordat je alle bonnetjes digitaal opslaat heb je goed inzicht in je uitgaven en hoef je niks meer uit te zoeken. Je hebt inzicht in de datum en tijd van de uitgaven.

Altijd toegang tot je bonnetjes

Met een onkosten app heb je alle bonnetjes digitaal op één plek. Je hebt altijd toegang tot de app via je desktop of mobiel.

Inzicht in status van declaratie

Een declaratie app verhoogt de efficiëntie binnen je bedrijf. Medewerkers krijgen via de declaratie app inzicht in de status van hun declaratie. Geen communicatie meer over en weer wanneer een declaratie wordt uitbetaald.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products