Jouw online administratie begint hier

Online de administratie bijhouden? Hier vind en vergelijk je administratie software op prijs, functies en reviews. Probeer ze gratis en zet eenvoudig je online administratie op.

Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Hoe boekhouden?
BTW-aangifte
Bankmutaties
Inkomsten & uitgaven
Extra functies
Aanvullingen

Bekijk het complete administratie software overzicht

Hier vind je een compleet overzicht van alle Nederlandse online administratie software. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt met de filters. Kies vervolgens de 3 beste programma's en voeg deze toe aan jouw vergelijking door op 'Vergelijken' te klikken. Zo vind je eenvoudig het programma voor je online administratie dat bij je past!

Woordmerk Appwiki

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Maak je online administratie compleet met software voor:

Iris

Hoe kies je het beste programma voor je online administratie?

Download gratis onze checklist om het beste administratieprogramma te kiezen. Aan de hand van 10 vragen, ontdek je waar je op moet letten en welke functies je echt nodig hebt.

Download de gratis checklist hier
Arjan
Arjan
Appwiki expert

Hoe vergelijk je de programma's voor een online administratie? 

Hoe vind je nou de beste software voor je administratie? Dit kan in 5 simpele stappen:

1. Maak een voorselectie: De leveranciers richten zich op specifieke bedrijfsvormen en bedrijfsgrootte zoals ZZP'er, starters en MKB'ers met personeel. Doot hierboven je je bedrijfsvorm en bedrijfsgrootte aan te geven, maak je al een voorselectie van de pakketten die bij jouw type bedrijf passen. 

2. Een wensenlijst maken: Inventariseer je wensen en bedrijfsprocessen en vertaal deze naar de functies die je nodig hebt. Hulp hierbij nodig? Download dan gratis onze checklist of maak gebruik van onze keuzehulp. 

3. Maak je eigen top 3: Op basis van je bedrijfstype en je wensen, maak je een persoonlijke top 3 van de beste software. Deze top 3 kun je eenvoudig met elkaar vergelijken door ze aan de vergelijker toe te voegen in het overzicht.

4. Probeer gratis: Probeer gratis en vrijblijvend jouw eigen top 3. Door meerdere oplossingen te ervaren, weet je welke het beste bij je past. Ga daarbij niet alleen af op prijs en functies, let ook op de gebruiksvriendelijkheid en support van de aanbieders.

5. Beoordeel en maak je keuze: Vergelijk en beoordeel van de administratie pakketten, die hebt geprobeerd, de functies, gebruiksgemak en support. 

Demo: Online administratie software kiezen

De bovenstaande stappen kun je eenvoudig doorlopen met onze handige vergelijktool. Benieuwd hoe dit werkt? Bekijk de onderstaande demo!

Relevante artikelen

rawpixel-658248-unsplash.jpg
27 januari 2019

De beste verlof apps voor een eenvoudige verlofregistratie (2019)

Verlof en verzuim

Bekijk de top 5 beste verlof apps voor een eenvoudige verlofregistratie. Creëer inzicht voor zowel medewerkers als jezelf als leidinggevende of manager.

Lees meer 

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products