Jouw online administratie begint hier

Online de administratie bijhouden? Hier vind en vergelijk je administratie software op prijs, functies en reviews. Probeer ze gratis en zet eenvoudig je online administratie op.

Bekijk het complete administratie software overzicht

Hier vind je een compleet overzicht van alle Nederlandse online administratie software. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt met de filters. Kies vervolgens de 3 beste programma's en voeg deze toe aan jouw vergelijking door op 'Vergelijken' te klikken. Zo vind je eenvoudig het programma voor je online administratie dat bij je past!

Gratis voor starters!
Belastingdienst Erkend
Helpdesk, Cursus & App
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Gratis en vrijblijvend
Gratis helpdesk
Belastingdienst-Link
Proefperiode
35 dagen
Meer informatie
Professioneel
Uitgebreid
300+ koppelingen
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
No hands accounting
Verbind al je software
Met gratis mobiele app
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
#1 Gebruiksvriendelijk
Uitstekende helpdesk
Met bankkoppeling
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Betaalbaar
Uitgebreid
Al 15 jaar online!
Proefperiode
1 maand
Meer informatie
Speciaal voor zzp'ers
Gebruiksvriendelijk
Voordelig
Proefperiode
onbekend
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Hoe boekhouden?
Aanvullingen
BTW-aangifte
Bankmutaties
Inkomsten & uitgaven
Extra functies
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Maak je online administratie compleet met software voor:

Iris

Hoe kies je het beste programma voor je online administratie?

Download gratis onze checklist om het beste administratieprogramma te kiezen. Aan de hand van 10 vragen, ontdek je waar je op moet letten en welke functies je echt nodig hebt.

Download de gratis checklist hier

Hoe vergelijk je de programma's voor een online administratie? 

Hoe vind je nou de beste software voor je administratie? Dit kan in 5 simpele stappen:

1. Maak een voorselectie: De leveranciers richten zich op specifieke bedrijfsvormen en bedrijfsgrootte zoals ZZP'er, starters en MKB'ers met personeel. Doot hierboven je je bedrijfsvorm en bedrijfsgrootte aan te geven, maak je al een voorselectie van de pakketten die bij jouw type bedrijf passen. 

2. Een wensenlijst maken: Inventariseer je wensen en bedrijfsprocessen en vertaal deze naar de functies die je nodig hebt. Hulp hierbij nodig? Download dan gratis onze checklist of maak gebruik van onze keuzehulp. 

3. Maak je eigen top 3: Op basis van je bedrijfstype en je wensen, maak je een persoonlijke top 3 van de beste software. Deze top 3 kun je eenvoudig met elkaar vergelijken door ze aan de vergelijker toe te voegen in het overzicht.

4. Probeer gratis: Probeer gratis en vrijblijvend jouw eigen top 3. Door meerdere oplossingen te ervaren, weet je welke het beste bij je past. Ga daarbij niet alleen af op prijs en functies, let ook op de gebruiksvriendelijkheid en support van de aanbieders.

5. Beoordeel en maak je keuze: Vergelijk en beoordeel van de administratie pakketten, die hebt geprobeerd, de functies, gebruiksgemak en support. 

Demo: Online administratie software kiezen

De bovenstaande stappen kun je eenvoudig doorlopen met onze handige vergelijktool. Benieuwd hoe dit werkt? Bekijk de onderstaande demo!

Relevante artikelen

csaba-balazs-603574-unsplash.jpg
2 december 2019

Robotic Accounting: de ontwikkelingen en trends op een rij

Boekhouding

Robotic accounting: hoe staan we ervoor? Robotic accounting zingt al een tijdje rond in de boekhoudwereld. Het robotiseren van simpele, handmatige handelingen begint dan ook serieus te worden.

Lees meer 
Products