Boekhoudprogramma horeca vergelijken

De beste boekhoudsoftware voor de horeca? Geef hieronder je wensen aan en vergelijk de beste pakketten op prijs, reviews en functies.

Boekhoudprogramma voor de horeca kiezen

Hieronder vind je alle boekhoudprogramma's voor de horeca. Denk aan restaurants, lunchrooms en andere horecazaken. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt met de filters. Kies vervolgens de 3 beste boekhoudprogramma's en voeg deze toe aan jouw vergelijking door op 'Vergelijken' te klikken. 

47% stijging
Automatisch boekhouden
OCR-software

Stroomlijn je workflows, houd je boekhouding op orde en sluit de maand op tijd af – elke keer weer. Gewoon door Moss te verbinden met de systemen en tools die je al gebruikt.

(0)
Ga naar website
Meer informatie
500.000 gingen je voor
Snelle btw-aangifte
15 maanden gratis

Een ongekend eenvoudig boekhoudpakket. Maak gebruik van boekhouden, offertes, factureren, urenregistratie en de gratis app. Nú 15 maanden gratis voor startende ondernemers.

Meer informatie
Gratis en vrijblijvend
Gratis helpdesk
Belastingdienst-Link

Alles in 1 software voor de Zzp'er! Boekhouden, factureren, uren- en rittenregistratie. Direct starten zonder boekhoudkennis. Maak een gratis account aan!

Meer informatie
Onbeperkt factureren
Eenvoudig in gebruik
Persoonlijke support

In minder tijd je administratie gedaan, zonder kennis van boekhouden? Het kan met SnelStart. Onbeperkt offertes en facturen sturen. Je btw-aangifte is zo gedaan. En dat voor een vast bedrag per maand + de eerste 30 dagen gratis.

Meer informatie
Persoonlijke service
Consultancy en service
300+ koppelingen

Al jarenlang is Twinfield keuze van accountants en boekhoudprofessionals. Twinfield Boekhouden onderscheidt zich door rijke functionaliteit, gebruikersdagen, persoonlijk contact en 300+ koppelpartners. Probeer het zelf gratis!

Meer informatie
Meeste Top Reviews
Starters Gratis
Certified B Corp

Met Informer ben je zeker van een correcte boekhouding. Eenvoudig factureren, automatische btw-aangifte en boekhoudhulp van de Belastingdienst. Ook scan je snel bonnen met de Informer-app. Voor ZZP, MKB, starters en stichtingen!

Meer informatie
#1 volgens accountants
Met Scan & Herken
Probeer 1 maand gratis

AFAS SB is hét online boekhoudprogramma voor ondernemers. Offertes maken, factureren en je btw-aangifte doe je gewoon online. Gebruiksvriendelijk en compleet.

Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Hoe boekhouden?
BTW-aangifte
Inkomsten & uitgaven
Extra functies
Aanvullingen
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

De beste software voor de horeca:

Arjan

Hulp nodig bij het kiezen van een boekhoudprogramma?

Download gratis onze checklist om het beste boekhoudprogramma te kiezen. Aan de hand van 10 vragen, ontdek je waar je op moet letten en welke functies je echt nodig hebt.

Download gratis checklist

Het ideale hoekhoudprogramma voor jouw horecazaak

Ben jij een horecaondernemer? Dan weet je dat je te maken hebt met een scala aan uitdagingen. Of het nu gaat om het bijhouden van je kassa, je voorraad, het managen van je personeel, of het in de gaten houden van je dagelijkse omzet en maandelijkse kosten - het kan allemaal behoorlijk overweldigend zijn. Misschien gebruik je nu verschillende systemen: één voor je boekhouding, een ander voor je voorraad, een kassasysteem, en nog een Excel-sheet voor je personeelsplanning. Dit kan snel uitlopen op een wirwar van software die je moet beheren.

Waarom niet alles in één?

Hoe makkelijk zou het zijn als je al deze zaken in één systeem kon hebben? Stel je voor: een gespecialiseerd boekhoudprogramma voor de horeca waarin al deze functies samenkomen, of waar je makkelijk koppelingen kunt maken met andere systemen. Zo heb je alles op één plek en wordt alles overzichtelijk bijgehouden.

Hier moet je op letten bij je keuze:

  1. Gebruiksgemak: Het programma moet simpel en intuïtief zijn. Jij en je team moeten het makkelijk kunnen gebruiken.

  2. Integratiemogelijkheden: Zorg dat het programma goed samenwerkt met andere software die je gebruikt, zoals je kassasysteem of personeelssoftware.

  3. Voorraadbeheer: Essentieel in de horeca. Kies voor een programma dat je voorraad nauwkeurig bijhoudt.

  4. Personeelsmanagement: Een functie voor het beheren van roosters, contracten en vakantiedagen bespaart je veel tijd.

  5. Financiële Rapportage: Ga voor software die uitgebreide rapporten kan maken over je omzet, kosten en marges, zodat je goed geïnformeerd beslissingen kunt nemen.

Maak je persoonlijke top 3 met de keuzehulp

Relevante artikelen

rawpixel-267082-unsplash.jpg
28 april 2024

Wat zijn de beste CRM apps?

Crm
30 september 2023

Administratie bijhouden als zzp'er?

AdministratieBoekhouding
Products