1. Blog
  2. 10 beste boekhoudpakketten

De 10 beste boekhoudpakketten voor ZZP

Als ZZP’er wil je het beste voor jouw bedrijf. Je wilt jouw administratie en boekhouding goed bijhouden. Niet alleen voor de Belastingdienst, maar om jouw bedrijf gezond te houden. Door jouw boekhouding als ZZP’er goed bij te houden weet je wat er dagelijks aan kosten gemaakt worden en welke baten hier tegenover staan. Maar waar moet je nu voor kiezen? 

Ontdek het pakket dat bij jouw bedrijf past

Welke pakketten zijn er allemaal en wat zijn de voordelen van het online bijhouden van je boekhouding? In de basis is een boekhoudprogramma voor ZZP niet veel anders dan een boekhoudprogramma voor het MKB. Over het algemeen heb je als ZZP’er minder opties nodig en heb je ook meer beheerders nodig. Hierdoor kun je kosten beperken. 

Beste Boekhoudpakketten

Jij moet dus goed beseffen welke opties je wilt hebben en vooral ook nodig hebt? Wil je tijd besparen? Wil je stressvrij boekhouden en jouw boekhouder eigenlijk niet meer nodig hebben? Bij Appwiki kun je gemakkelijk het juiste boekhoudpakket voor jouw ZZP onderneming kiezen. Zet de juiste filters aan (of uit) en vergelijk de tien beste boekhoudpakketten hieronder. Denk aan:

  • Bedrijfsvorm. Vink hier ZZP aan als je specifiek wilt zoeken naar een programma dat bij jouw bedrijfsvorm past.
  • Branche. Sommige boekhoudprogramma’s hebben veel klanten en ervaring binnen een bepaalde branche. Daar krijg je dus voordeel van. 
  • Kies de manier waarop je wilt boekhouden. Wil je zelf boekhouden? Wil je een online boekhoudprogramma? Vink jouw keuze aan en ontdek.

Ontdek de tien beste boekhoudpakketten voor ZZP en kies het beste pakket voor jouw ZZP onderneming.

Arjan
Arjan
Appwiki expert

e-Boekhouden.nl Starter / ZZP'er 15 maanden gratis! (Best getest)

Eenvoudig online boekhouden, factureren en uren registreren doe je met e-Boekhouden.nl. De eerste 15 maanden van je onderneming is e-Boekhouden.nl volledig gratis! Inclusief: ondersteuning per telefoon of e-mail, handige koppelingen en veel meer. Het best beoordeeld! Maak nu een gratis account aan en ervaar het gemak van e-Boekhouden.nl.

#1 Boekhoudsoftware
Belastingdienst erkend
Helpdesk, Cursus & App

Prijs: Gratis
Proefperiode: 15 maanden gratis en vrijblijvend voor startende zzp'ers. Daarna €7,95. Wordt niet automatisch verlengd!
Reviews: 9.4/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

Ficsus.nl Boekhoudpakket voor Zzp'ers

Geschikt voor starters, zzp'ers, vof & MKB! Maak een gratis account aan en ervaar zelf het gemak van Ficsus online boekhouden!

Gratis en vrijblijvend
Gratis helpdesk
Belastingdienst-Link

Prijs: Gratis
Proefperiode:
Reviews: 9.5/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

DigiBTW Boekhouden voor zzp'er. Probeer Nu Gratis!

Online boekhouden speciaal voor zzp'ers. Het meest gebruiksvriendelijke en voordeligste systeem. Zelf boekhouden, zonder boekhouder. Zonder beperkingen, compleet met o.a. facturatie, uren, ritten en btw-aangifte. Probeer gratis.

Speciaal voor zzp'ers
Gebruiksvriendelijk
Super Voordelig

Prijs: maandelijks €10,00
Proefperiode: 1 maand gratis
Reviews: 10/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

Visma De meest gebruiksvriendelijke boekhoudsoftware

Visma eAccounting is het meest complete online boekhoudpakket. Boekhouden én factureren is altijd onbeperkt. Voor maar €16 per maand heb je je boekhouding en facturatie geregeld, inclusief mobiele app, gebruiksvriendelijke software en uitstekende klantenservice. Maak vrijblijvend een gratis account aan en probeer het zelf!

#1 Gebruiksvriendelijk
Uitstekende helpdesk
Met bankkoppeling

Prijs: maandelijks €16,00
Proefperiode: Ja, 30 dagen / 1 jaar gratis voor starters
Reviews: 8.6/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

MoneyMonk Dé Totaaloplossing voor je ZZP-administratie!

Start 2020 met een goede administratie! All-in-One: Project Management & Online boekhouden! Klanten waarderen ons om onze eenvoud en fantastische support. Je kan met ons mailen, chatten en bellen. Persoonlijk, daar houden we van. Hulp nodig? We helpen je graag op weg. Start gratis!

ZZP Totaaloplossing
4x als beste getest!
Gratis Opstartservice

Prijs: maandelijks €10,00
Proefperiode:
Reviews: 9.8/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

Silvasoft

Silvasoft biedt onbeperkt boekhouden, factureren, urenregistratie en meer in Nederland en Begië tegen eerlijke en duidelijke, all-in prijzen! Dankzij onze aantrekkelijke prijzen en flexibele indeling van uw eigen administratie portal zijn we uitermate geschikt voor zowel de ZZP-er als het MKB en grootbedrijf.

Btw-aangifte
Incasso & Excasso
Ongelimiteerd

Prijs: maandelijks €9,94
Proefperiode:
Reviews: geen
Bekijk reviews  Ga naar de website 

Kleisteen

Online boekhouden voor MKB, ook geschikt voor meerdere medewerkers (rollen en rechten- systeem, facturen autoriseren). Veel functionaliteit, oa projecten, uren. Extra opties voor accountants en administratiekantoren, zoals electronisch klantendossier, kantoor-uren registratie, via gratis beheer-portal. Goede (voornamelijk online) helpdesk.

Betaalbaar
Uitgebreid
Al 15 jaar online!

Prijs: maandelijks €17,50
Proefperiode: 60 dagen
Reviews: 9.4/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

InformerOnline

Informer maakt sinds 1993 boekhoudsoftware voor ondernemers en accountants. InformerOnline is een innovatief boekhoudprogramma gericht op ondernemers die zelf willen boekhouden.

Keurmerk Zeker-OnLine
Partner ZZP Nederland
MKB Proof Award 2019

Prijs: maandelijks €10,00
Proefperiode: 30 dagen
Reviews: 8.2/10
Bekijk reviews 

Reeleezee

Al sinds 2002 helpt Reeleezee tienduizenden ondernemers de boekhouding real easy te maken en is het uitvinder van online boekhouden. Je gehele boekhouding automatisch up-to-date met web & app. Waar je ook bent. Reeleezee biedt alle service en support die jij nodig hebt. Dat maakt Reeleezee: supporter van ondernemers. Start 30 dagen gratis!

Altijd overzicht
24/7 service
App voor onderweg

Prijs: maandelijks €25,00
Proefperiode: Onbeperkt uitproberen in Free
Reviews: geen
Bekijk reviews 

SnelStart

SnelStart maakt boekhouden en factureren makkelijk! Voor elke administratieve vraag hebben wij een slimme oplossing. Eenvoudig zelf je boekhouding doen, bonnetjes inscannen, online factureren. Onze software groeit mee met jouw bedrijf! Al ruim 75.000 slimme ondernemers gingen je voor.

35+ jaar ervaring
Gratis ondersteuning
Vanaf € 15.- per maand

Prijs: maandelijks €15,00
Proefperiode: 30 dagen gratis proberen. Gratis klantondersteuning. Wordt niet automatisch verlengd!
Reviews: 6.6/10
Bekijk reviews 

Het beste pakket is de jouwe

Als ondernemer wil je het beste voor jouw bedrijf. De beste en mooiste klanten en het beste boekhoudprogramma dat bij jouw onderneming past. Welke dat is bepaal je zelf. Het beste pakket is immers dat pakket dat jou hulp biedt en ontzorgt. Met een goed boekhoudprogramma zorg jij ervoor dat je de boekhouding beter bijhoudt. Wil je er zeker van zijn dat je het beste pakket kiest, maak dan je eigen persoonlijke top 3. Dat kan gemakkelijk door de filters in te stellen zodat deze bij jouw bedrijf passen.

Op die manier kun je de verschillende boekhoudprogramma's vergelijken

Gerelateerde artikelen

25 juli 2019

Administratie bijhouden als zzp'er?

Administratie Boekhouding

Je administratie en boekhouding bijhouden is niet altijd leuk. Maar wel heel belangrijk!

31 januari 2019

Wat past bij jou? Boekhouden in Excel of met boekhoudsoftware?

Excel Boekhouding

Wat past bij jou? Boekhouden in Excel of met boekhoudsoftware? Ontdek in dit blog welke manier bij jouw bedrijf past.

4 maart 2020

De administratie voor MKB

Administratie Boekhouding

Een boekhouder MKB, heb je het nodig? En zijn er überhaupt verschillen tussen een boekhouder voor het MKB of een boekhouder voor ZZP?

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products