Boekhoudprogramma met scan & herken

Scan & herken is een tool waarmee je invoerwerk automatiseert. Met deze tool (ook wel de OCR-functie genoemd) kun je namelijk papieren facturen digitaliseren. Je kunt makkelijk een bon inboeken in je boekhoudsoftware door er een foto van te maken met een scan en herken app op je smartphone of tablet of deze in te scannen en er een pdf-bestand van te maken.

De foto stuur je vervolgens naar een persoonlijk e-mailadres die je van je softwareleverancier hebt gekregen, waarna de bon wordt ingeboekt. Het kunnen allerlei bonnen zijn van inkoopfacturen tot verkoopfacturen of tankbonnen. De papieren bonnetjes hoef je niet meer te bewaren nu ze digitaal zijn opgeslagen.

Hoe kies je de beste boekhoudsoftware met scan & herken?

Wat is verder jouw wensenlijst voor een boekhoudpakket, welke functies heb je nog meer nodig om snel en efficiënt te kunnen werken? Gebruik je daarnaast al software en andere apps? Start hieronder de keuzehulp en wij vergelijken voor jou de beste software. Zo vinden we de software die bij jou past.

Maak je persoonlijke top 3

De voordelen van Scan & herken

  • Minder werk, omdat je niet meer alles met de hand hoeft over te nemen
  • Nauwkeurig: doordat je niet meer handmatig hoeft in te voeren, worden er ook geen invoerfouten gemaakt
  • Digitaal dossier wordt automatisch opgebouwd: archiefkasten en papieren ordners kunnen de deur uit
  • De originele factuur heb je altijd bij de hand: alles is snel terug te vinden, waar je ook bent

Benieuwd welke boekhoudprogramma's deze functie hebben? Kijk dan hier voor een compleet overzicht van boekhoudsoftware met scan & herken.

Iris

Hulp nodig bij het kiezen van een boekhoudprogramma?

Download gratis onze checklist om het beste boekhoudprogramma te kiezen. Aan de hand van 10 vragen, ontdek je waar je op moet letten en welke functies je echt nodig hebt.

Download gratis checklist

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products