1. CRM
  2. Accountancy

CRM accounting software

Klantprocessen beheren met CRM software accountancy

Bekijk hieronder het overzicht met de beste CRM accountancy software. Vertel ons over je administratie- of accountantskantoor en geef je gewenste functies aan. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Kies vervolgens de 3 beste tools en voeg deze toe aan jouw vergelijking door op 'Vergelijken' te klikken. 

Tip: Kom je er niet uit? Download onze gratis CRM checklist en ontdek welke software bij jouw werkwijze en organisatie past. 

Realtime inzicht
Koppel je boekhouding
80% sneller factureren

Krijg realtime inzicht in afspraken, budgetten en uren, en voorkóm afboekingen. Met de cloud CRM-software van Simplicate werk je efficiënter en ervaar je een ongekende flow in je bedrijf, van eerste klantcontact t/m facturatie.

Meer informatie
World leading CRM
Meest compleet
Minder administratie

Saleforce is hét toonaangevende CRM voor MKB en grote bedrijven. Eén van de meest geavanceerde CRM's met vele automation functies die je productiviteit verhogen. Zo verkoop je op jouw manier en bereik je klanten op hun manier.

(0)
Ga naar website
Meer informatie
Eenvoudig & gratis CRM
Intuïtieve interface
Alles-in-één CRM

HubSpot's gratis CRM maakt het beheren van je pipeline zeer makkelijk. Maximaliseer je efficiëntie met HubSpot, zodat je kunt concentreren op de groei van je bedrijf. (Website in het Engels)

(0)
Ga naar website
Meer informatie
Ruim 16.000 gebruikers
Gebruiksvriendelijk
Krachtige Timeline

Met Gripp CRM heb je al je contacten bij de hand; klanten, leveranciers, leads. Met een duidelijk overzicht van orders, feedback en activiteiten ben je beter, sneller en effectiever voorbereid op vragen en zorgen van de klant.

Meer informatie
100% customizable
E-mail integraties
Intuïtieve interface

Een intuïtief CRM voor sales, relatiebeheer en samenwerking binnen teams. Breng al je klantprocessen samen en automatiseer workflows voor een optimale klantervaring. Eenvoudig te implementeren zonder IT hulp. Probeer nu gratis!

Meer informatie
Houd gewerkte uren bij
Registreer al je calls
Werk gemakkelijk samen

Meer gedaan, minder gedoe. 15.000 ondernemers en hun teams maken dagelijks gebruik van Teamleaders business software om makkelijk te facturen, offertes en planningen te maken. En dat alles op één plek.

Meer informatie
Compleet relatiebeheer
Eigen velden
Dynamische lijsten

Altijd en overal zicht op uw relaties met de CRM software van Silvasoft. Mogelijkheid tot registreren eigen velden. Exporteren aan de hand van dynamische lijsten. Uitbreiding met sales / verkoopkansen registratie mogelijk.

Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Primair CRM proces
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Relatiebeheer
Sales
Agenda & taken
Extra functies
Aanvullingen
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

CRM accountancy software

Ben jij, als accountant, geïnteresseerd in CRM software, maar weet je niet welke geschikt is voor jouw bedrijf? Wil je bijvoorbeeld weten wat CRM accountancy voor jouw bedrijf kan betekenen? Lees dan verder. Dan kun je vervolgens een goede keuze maken voor de beste CRM software voor jouw bedrijf. 

Hieronder gaan we dieper in op het gebruiken van CRM software als accountant. Je krijgt bijvoorbeeld informatie over: 

Waarom CRM voor accountancy?

CRM software heeft als doel om een totaalbeeld van een klant te krijgen. Op deze manier kun je jouw klanten beter bedienen en dit geldt ook voor administratiekantoren. Jaarrekeningen en fiscale aangiftes worden meestal automatisch verstuurd. Ook loonstroken komen automatisch bij de medewerkers terecht. Waar blijven de contactmomenten met jouw klanten? Wanneer je echt wilt weten wat er allemaal speelt bij klanten, is een CRM systeem een goede uitkomst. Dit gaat veel verder dan alleen het vastleggen van naam- en adresgegevens of het versturen van een bevestiging. CRM accountancy is de centrale plek voor alle contactmomenten, documenten, afspraken, documenten, taken, gewerkte uren en facturen. Op deze manier zijn alle gegevens binnen handbereik, zodat je de klant snel kunt helpen met de juiste informatie. Want je kent natuurlijk niet alleen de cijfers, maar het hele verhaal van je klant. 

Relatiebeheer door middel van CRM accountancy

De klant staat centraal met CRM accountancy. Met de juiste CRM software zorg je ervoor dat je precies weet wat er bij de klant speelt, op elk moment. Denk hierbij aan gegevens, resultaten, cijfers, maar ook verwachtingen voor de komende maanden. Heeft jouw klant dus een vraag? Omdat alle informatie inzichtelijk is op één centrale plek kun je (en jouw collega's) snel de juiste gegevens vinden. Daarnaast zijn ze makkelijk bij te werken en uit te wisselen. Je hebt continu de laatste versie en informatie over jouw klant. Niet alleen wekt dit veel vertrouwen bij jouw klant (want je kent je klant), maar het zorgt ook voor goed gestructureerde processen binnen jouw bedrijf. 

CRM software voor accountants helpt je om uit te blinken in relatiebeheer

Automatiseren van klantgerichte processen

CRM software voor accountants helpt ook bij het automatiseren van klantgerichte processen, projectmanagement, sales en klantenservice. Je hebt gemakkelijk inzicht in de voortgang van projecten en bent in staat campagnes, nieuwsbrieven en mails persoonlijk te maken en te automatiseren. 

Voordelen van CRM accountancy software

Er zijn eindeloos veel voordelen van CRM accountancy software. CRM tools maken het leven van de ondernemer een stuk gemakkelijker, omdat je meer overzicht en meer inzicht hebt. Geniet van de volgende voordelen: 

  • Maakt je klantbenadering persoonlijker
  • Snel inzicht in de wensen van relaties
  • Effectieve communicatie
  • Data gaat niet meer verloren en je kunt het op eenvoudige wijze delen
  • Gebruiksgemak
  • Meer professionaliteit

CRM software checklist

Het kan lastig zijn om een geschikt CRM systeem te vinden. Vergelijk verschillende CRM systemen om te zien wat wel en niet werkt voor jouw bedrijf. Heb je alsnog moeite met het kiezen tussen alle mogelijke CRM software accountancy? 

Maak gebruik van onze gratis CRM software checklist. Met deze checklist kun je aan de hand van 8 vragen de juiste wensen wensen voor jouw bedrijf inzichtelijk maken. 

Download de gratis CRM checklist hieronder. 

CRM tool checklist

De beste software voor de accountancy:

Appwik expert

De beste CRM tool voor jouw kantoor?

Download gratis onze checklist om de beste CRM tool te kiezen. Aan de hand van 8 overwegingen ontdek je waar je op moet letten, wat je wensen zijn voor de software en welke functies je nodig hebt.

Download gratis checklist

Relevante artikelen

andrew-neel-609847-unsplash.jpg
5 augustus 2023

Hou grip op de zaak met de beste business apps

Uitgelicht

Op vakantie ondernemen en grip op de zaak houden? Het kan met business apps!

Lees meer 
23 mei 2023

Beste online factuur templates

Facturatie
10 november 2020

Hoe CRM jouw sales een boost geeft

OfferteCrm
2 maart 2020

Administratie bijhouden als zzp'er?

AdministratieBoekhouding
Products