Kies het roosterprogramma dat het beste bij je past!

Zit jij ook weleens met je handen in het haar door de complexiteit die komt kijken bij het maken van een rooster? Een roosterprogramma is dan zeker aan te raden. Roostersoftware is flexibel in gebruik en geeft altijd en overal toegang tot de planning van die periode. Wacht dus niet langer en vergelijk gemakkelijk op onze website alle opties op het gebied van planning software.

Filter resultaten

BRANCHE
MEDEWERKERS
1

L1NDA biedt een gebruiksvriendelijke, cloud-based oplossing voor personeelsplanning en urenregistratie, voor desktop en mobiel. Maak het plannen, aansturen en uitbetalen van personeel weer eenvoudig, inzichtelijk en leuk. info
Proefperiode: Probeer L1NDA 14 dagen gratis
Prijs: maandelijks €4,00

Soon is meer dan alleen een personeelsplanner. Naast de natuurlijke manier om diensten aan te maken, verbeterd Soon de manier waarop het team wordt ingezet. Zowel teams binnen multinationals als MKB maken gebruik van Soon. info
Proefperiode: 14 Dagen
Prijs: vanaf €4,00

Reserveringssysteem voor: ruimtes, activiteiten, cursus, bootverhuur enz. i-Reserve is veelzijdig inzetbaar en neemt je werk uit handen. Koppel middels Microsoft Flow met honderden andere applicaties! info
Proefperiode: Vraag gratis een trial licentie aan
Prijs: maandelijks €39,00

Financiële planningssoftware voor startups! Stel binnen een mum van tijd een professioneel financieel plan op dat je helpt financiers te overtuigen van de potentie van je bedrijf én financieel gedreven beslissingen te nemen. info
Proefperiode: Op verzoek.
Prijs: vanaf €20,00

Wat is een roosterprogramma?

personeelsroosterEen roosterprogramma is een tool waarmee je snel en eenvoudig een overzicht krijgt van welke taken of werkzaamheden op welke tijdstippen plaats gaan vinden en vooral door wie deze uitgevoerd gaan worden. Het laat dus zien of er genoeg mensen beschikbaar zijn om het aantal uren werk op te vullen dat nodig is om je product te produceren, wat een vereiste is als je je bedrijf optimaal wil runnen (lees hierover meer in personeelsplanning). Natuurlijk is het logisch dat hoe meer werknemers een bedrijf heeft, hoe complexer het maken van een personeelsrooster wordt. In vergelijking met het ouderwetse pen en papier en het maken van een roosterplanning in Excel biedt een roosterprogramma, of roostersoftware, zeker een goede uitkomst om deze complexiteit zoveel mogelijk te vermijden.

Voordelen online roostersoftware

Een rooster maken met behulp van roostersoftware heeft een aantal voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld pen en papier of een roosterplanning in Excel. De voordelen zijn hieronder op een rijtje gezet:

roosterplanningVeel onderweg? Gebruik dan een app voor roosterplanningen

Roostersoftware is, zoals net gezegd, ook te gebruiken met je smartphone. Omdat smartphones tegenwoordig niet meer uit ons leven weg te denken zijn, willen we graag nog even extra stilstaan bij dit zojuist genoemde voordeel. Een werkrooster app is een speciaal ontwikkelde applicatie, voor zowel iOS of Android, die je kunt gebruiken met smartphone of je tablet. Zo’n toepassing op roostersoftware zoals een werkrooster app is vooral handig als je voor je werk veel onderweg bent, zoals voor klantbezoeken of onderhandelingen met leveranciers. Waar en wanneer je ook wilt, kan je dan even snel kijken wat jouw rooster en die van je collega’s precies is.

Roostersoftware vergelijken

Gaat het al kriebelen bij de gedachte aan een efficiënter bedrijf met behulp van roostersoftware? Dan is het tijd om na te denken over de volgende stap, namelijk welke roostersoftware ga je kiezen? Gelukkig ben je hiervoor bij Appwiki aan het juiste adres. Onze website vergelijkt de beste aanbieders op het gebied van (onder andere) roosterprogramma’s. Door middel van filters kun je zelf eenvoudig een softwareprogramma kiezen die het beste bij jouw bedrijf past. Er is voor ieder soort bedrijf wel een geschikte keuze te vinden. Belangrijke vragen die verder helpen bij je keuze op het gebied van roostersoftware zijn:

Koppelen roostersoftware met andere software

Wil jij echt efficiënt werken? Kies dan zeker voor een roosterprogramma die je kan koppelen met andere software. Zo kun je bijvoorbeeld je roostersoftware heel makkelijk combineren met de software voor je urenregistratie. Dit betekent dat de uren die te vinden zijn in de roosterplanning heel eenvoudig gebruikt kunnen worden voor het registreren van de uren van je personeel. Ook zou bijvoorbeeld je boekhouding aan een roosterprogramma gelinkt kunnen worden. De kosten van het personeel met betrekking tot de uitbetaling van de gewerkte uren zijn dan direct terug te vinden in je boekhouding.

Gratis roostersoftware proberen?

Of je nu een keuze hebt gemaakt uit één van de beste roosterprogramma’s op onze website of als je nog steeds een beetje twijfels hebt, er is altijd de mogelijkheid om het online rooster maken gratis uit te proberen. Veel aanbieders houden een proefperiode van 14 of 30 dagen aan. Dit geeft jou ruim de tijd en mogelijkheid om alle twijfels weg te nemen of gewoon om de zekerheid te krijgen dat je de goede keus al gemaakt had. Na de proefperiode kun je dan beslissen om de roostersoftware wel of niet aan te schaffen. Zo vind je dus altijd gratis de beste software voor jouw bedrijf. Nog een laatste voordeel: de aanbieders zorgen er zelf voor dat de software altijd up-to-date is (Software as a Service). Scheelt dat ook weer tijd.

Products