Netsuite

Één uniforme oplossing die bestaat uit ERP, financieel management, CRM en e-Commerce

ERP

Over Netsuite

NetSuite is de #1 keuze voor middelgrote bedrijven om hun boekhouding/ERP-, CRM- en e-commerce-applicaties in de cloud uit te voeren. Sinds 1998 hebben groeiende bedrijven gekozen voor NetSuite om hun IT-kosten te halveren, de financiële sluitingstijden met 20% tot 50% te verminderen en de offerte tot cash cyclustijden met 50% e verbeteren.

Functionaliteiten

ERP

Facturen opstellen
Offerte opstellen
Boekhouding
Urenregistratie
CRM systeem
Marketing
Kassasysteem
Projectmanagement
Voorraadbeheer
Logistiek
Business Intelligence
Helpdesk
HRM
Inkoop
Fiscaal
Documentbeheer
Urenregistratie
CRM
Voorraadbeheer
Ordermanagement
Volledig in de cloud
Prijzen

ERP

Op aanvraag

Proefperiode:

Koppelingen

Netsuite heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Amyyon CRM Web
Amyyon CRM Web
CRM, Boekhouden

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products