ERP systeem voor de zorg

Kies het ERP pakket dat bij jouw zorginstelling past. Met behulp van de filters kun je eenvoudig de beste ERP systemen vinden. Geef ons de informatie over de zorginstelling en welke vereisten jouw ERP systeem nodig heeft. Wij doen de rest!

Marktleider in de zorg
Kennis van de branche
Voor Cure & Care

Financieel gezonde zorg verlenen. Dat is een belangrijk doel van je organisatie. En daar komt nogal wat bij kijken. Met de ERP software van AFAS automatiseer je al de HRM- en bedrijfsvoeringsprocessen in één softwarepakket.

Ga naar website
Digitaliseer processen
Financieel management
Grip op inkoop

Een goede bedrijfsvoering is van cruciaal belang om uitstekende zorg te kunnen leveren. Met de slimme ERP software van Exact integreer je o.a. financiële, project, rapportage, HR en inkoopsoftware met specifieke zorgsystemen.

Ga naar website
Gebruiksvriendelijk
Compleet .
Eigen WMS Apps

Wil je al je financiële, administratieve en logistieke bedrijfsprocessen automatiseren in één systeem? Dan is KING ERP van Bjorn Lunden een uitstekende keuze. ERP (Enterprise Resource Planning) ondersteunt al je bedrijfsprocessen.

Ga naar website
All-in ERP oplossing
Als beste gewaardeerd
Gratis overstapservice

Silvasoft is een all-in ERP oplossing voor Nederland én België. Van CRM tot boekhouding en van projectmanagent tot sales. U regelt alles vanuit 1 betaalbare oplossing. Ontdek het zelf met een 30 dagen gratis proefperiode!

Ga naar website

Workday

Flexibele oplossing
Uitstekende support
Continue innovaties

Workday is hét systeem voor finance, HR, planning en analytics. Met dit flexibele én wendbare ERP systeem haal je eenvoudig de juiste inzichten naar de oppervlakte, grijp je snel nieuwe kansen en help je jouw bedrijf vooruit.

Meer informatie

Wrike

Super eenvoudig
krachtige tool
Gratis proefaccount

Wrike helpt drukke teams slagen. Een krachtige tool voor projectbeheer waarmee teams sneller en meer kunnen bereiken. Met behulp van de eenvoudige tools die worden aangeboden word je gemiddeld 50% productiever.

Meer informatie

Gripp

Gebruiksvriendelijk
Complete oplossing
Eenvoudig overstappen

Gripp is dè gebruiksvriendelijke alles-in-1 bedrijfssoftware voor bureaus en dienstverleners. Met o.a. CRM, urenregistratie, offertes, facturen, boekhouding, rapportages, planning, inkoop en projecten heb je alles in 1 omgeving.

Meer informatie

Visma.net

Rapportages op maat
Op uitzonderingen
Één administratie

De toekomstbestendige cloudsoftware Visma.net biedt veilige ondersteuning op het gebied van finance, handelsprocessen en project control. Laat repeterende zaken geautomatiseerd uitvoeren.

Meer informatie

Compenda

Gebruiksvriendelijk
Duidelijke rapportages
Wij kennen jouw proces

Met de software van Compenda krijg je grip op jouw organisatie als nooit te voren. Wees de concurrentie te slim af door efficiënter te werken en laat Compenda je proces automatiseren!

Meer informatie

Accountancy- & Software Gemak

Flexibele ERP software
Eén complete oplossing
Voor dienstverleneners

Unit4 levert ERP-software die bij uitstek geschikt is voor dienstverlenende organisaties die werken in een snel veranderende omgeving. De ERP-suites omvatten o.a. financiën, budgettering, projectmanagement, CRM, inkoop, HR en BI.

Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Branche
Medewerkers
Type software
Primaire processen
Aanvullingen
Mobiele app voor:
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

De beste ERP software voor:

Appwik expert

Hoe kies je een ERP systeem?

De juiste ERP software vinden is een grote opgave. Er zijn tientallen aanbieders die allemaal beloven de beste ERP software te zijn. Hoe vind je door dit bos de juiste boom? Bekijk hier een stappenplan die je helpt.

Bekijk stappenplan

Maak je persoonlijke top 3 met de keuzehulp

ERP voor de zorg

Zorgverlening en zorginstellingen gaan om met vertrouwelijke gegevens. Daarnaast heb je te maken met verschillende afdelingen waarover je ook informatie en data verzamelt en opslaat. Met een ERP voor de zorg kun je eenvoudig alle bedrijfsprocessen en informatie verzamelen, automatiseren en gebruiken.

Ook in de zorg wil je ontzorgt worden. Misschien zelfs wel nog meer dan bij andere bedrijven het geval is! Je hebt te maken met vertrouwelijke informatie van patienten en clienten. Zij staan immers centraal en ontvangen de zorg. Jij zorgt er binnen de zorginstelling voor dat deze zorg wordt ingepland, geleverd en dat er verantwoording voor afgelegd wordt.

De zorgsector staat al jaren onder druk. Daar waar je processen binnen de organisatie kunt vereenvoudigen is dan ontzettend waardevol. Een ERP voor de zorg is dan de oplossing.

Met een ERP systeem heb je meer inzicht in:

  • De financiën van de zorgsector. Zowel vanuit de overheid opgelegde tarieven als de geldstroom binnen de zorgorganisatie.
  • Facilitaire informatie. Hierbij krijg je inzicht in zaken rondom de technische dienst voor reparaties en preventief onderhoud.
  • Logistieke verantwoording. Wat zijn de actuele voorraden binnen de zorginstelling en waar wordt dit voor gebruikt?

Een ERP systeem voor de zorg zorgt ervoor dat deze zaken goed geregeld worden. Daarnaast koppel je het ERP ook aan andere systemen die binnen de zorg worden gebruikt. Uiteraard met inachtneming van de privacy gevoelige informatie. Voor veel informatie heb je dan een centrale plaats waar dit opgeslagen en bijgehouden wordt. Waar je altijd bij kunt en inzicht hebt in de data.

Het beste ERP systeem voor de zorg kiezen

Kies in ieder geval niet voor een ERP voor de zorg omdat deze je bekend in de oren klinkt. Prima, als deze leverancier ook bij je past, maar de beste ERP leverancier is die leverancier die al wat ervaring heeft in de branche en die aan jouw wensen en eisen voldoet. Een ERP leverancier moet je partner worden. Een partner die weet hoe het er in de zorg aan toe gaat en die op de hoogte is van de uitdagingen en kansen die er in de zorgindustrie liggen.

Je kunt honderden systemen met elkaar vergelijken. Wij gaan ervanuit dat je die tijd liever aan andere - meer nuttige - zaken besteed. Daarom nemen wij je graag wat werk uit handen. Hieronder vind je de top tien aanbieders van ERP systemen voor de zorg. Daaruit kun je je eigen top drie maken die het beste bij jouw wensen en eisen passen.

Die top drie test je vaak gratis tijdens een korte proefperiode. Zo weet je zeker dat het geselecteerde ERP systeem bij jouw zorginstelling past. Appwiki helpt je graag.

Relevante artikelen

rawpixel-423658-unsplash.jpg
9 januari 2024

Wat zijn de beste ERP leveranciers voor het MKB?

Erp

De beste ERP leveranciers voor jouw organisatie? Hier vind je de 5 beste leveranciers voor het MKB op een rij.

Lees meer 
13 september 2023

Dit zijn de ERP kosten en baten

Erp
Products