ERP systeem voor de zorg

Kies het ERP pakket dat bij jouw zorginstelling past. Met behulp van de filters kun je eenvoudig de beste ERP systemen vinden. Geef ons de informatie over de zorginstelling en welke vereisten jouw ERP systeem nodig heeft. Wij doen de rest!

Marktleider in de zorg
Kennis van de branche
Voor Cure & Care

Financieel gezonde zorg verlenen. Dat is een belangrijk doel van je organisatie. En daar komt nogal wat bij kijken. Met de ERP software van AFAS automatiseer je al de HRM- en bedrijfsvoeringsprocessen in één softwarepakket.

Ga naar website
Grip op je processen
Hogere productiviteit
370+ koppelingen

De toekomstgerichte ERP software van Exact brengt order- en voorraadbeheer, projecten en boekhouding in 1 systeem. Voorkom fouten en vergroot je marge. Automatiseer je processen en kies het ERP pakket die bij jouw bedrijf past.

Ga naar website
Gebruiksvriendelijk
Complete oplossing
Eenvoudig overstappen

Gripp is dè gebruiksvriendelijke alles-in-1 bedrijfssoftware voor bureaus en dienstverleners. Met o.a. CRM, urenregistratie, offertes, facturen, boekhouding, rapportages, planning, inkoop en projecten heb je alles in 1 omgeving.

Ga naar website
Gebruiksvriendelijk
Compleet
Eigen WMS Apps

Wil je al je financiële, administratieve en logistieke bedrijfsprocessen automatiseren in één systeem? Dan is de ERP Software van KING een uitstekende keuze. ERP (Enterprise Resource Planning) ondersteunt al je bedrijfsprocessen.

Ga naar website

Workday

Flexibele oplossing
Uitstekende support
Continue innovaties

Workday is hét systeem voor finance, HR, planning en analytics. Met dit flexibele én wendbare ERP systeem haal je eenvoudig de juiste inzichten naar de oppervlakte, grijp je snel nieuwe kansen en help je jouw bedrijf vooruit.

Meer informatie

Wrike

Super eenvoudig
krachtige tool
Gratis proefaccount

Wrike helpt drukke teams slagen. Een krachtige tool voor projectbeheer waarmee teams sneller en meer kunnen bereiken. Met behulp van de eenvoudige tools die worden aangeboden word je gemiddeld 50% productiever.

Meer informatie

Accountancy- & Software Gemak

Flexibele ERP software
Eén complete oplossing
Voor dienstverleneners

Unit4 levert ERP-software die bij uitstek geschikt is voor dienstverlenende organisaties die werken in een snel veranderende omgeving. De ERP-suites omvatten o.a. financiën, budgettering, projectmanagement, CRM, inkoop, HR en BI.

Meer informatie

Microsign Bedrijfssoftware

Alles-in-één software
Flexibel
Gebruiksvriendelijk

Met onze ERP-software optimaliseert u, naast uw interne processen, ook uw klantgerichtheid door geïntegreerde portalen, mobiele oplossingen en apps. Groeit uw organisatie, dan groeit onze software met u mee.

Meer informatie

Logic4 bedrijfssoftware

Echt alles-in-één
Meer efficiëntie
400+ functies

Logic4 alles-in-één webshop & ERP biedt groothandels en detailhandels dé totaaloplossing. Ook voor PIM, CRM, WMS, POS en meer. De volledige integratie tussen ‘frontoffice’ en ‘backoffice’ maakt het een uniek en krachtig systeem.

Meer informatie

Newbase

Alles in één systeem
Beter rendement
Koppel met Twinfield

Uw klant gelukkig maken. Méér zijn dan een voldoende. Efficiënter werken. Grip hebben op al uw bedrijfsprocessen. In één oogopslag zien wat speelt in uw organisatie. Newbase biedt je de oplossing voor deze uitdagingen in het MKB!

Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Branche
Medewerkers
Type software
Primaire processen
Aanvullingen
Mobiele app voor:
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

De beste ERP software voor:

Appwik expert

Hoe kies je een ERP systeem?

De juiste ERP software vinden is een grote opgave. Er zijn tientallen aanbieders die allemaal beloven de beste ERP software te zijn. Hoe vind je door dit bos de juiste boom? Bekijk hier een stappenplan die je helpt.

Bekijk stappenplan

Maak je persoonlijke top 3 met de keuzehulp

ERP voor de zorg

Zorgverlening en zorginstellingen gaan om met vertrouwelijke gegevens. Daarnaast heb je te maken met verschillende afdelingen waarover je ook informatie en data verzamelt en opslaat. Met een ERP voor de zorg kun je eenvoudig alle bedrijfsprocessen en informatie verzamelen, automatiseren en gebruiken.

Ook in de zorg wil je ontzorgt worden. Misschien zelfs wel nog meer dan bij andere bedrijven het geval is! Je hebt te maken met vertrouwelijke informatie van patienten en clienten. Zij staan immers centraal en ontvangen de zorg. Jij zorgt er binnen de zorginstelling voor dat deze zorg wordt ingepland, geleverd en dat er verantwoording voor afgelegd wordt.

De zorgsector staat al jaren onder druk. Daar waar je processen binnen de organisatie kunt vereenvoudigen is dan ontzettend waardevol. Een ERP voor de zorg is dan de oplossing.

Met een ERP systeem heb je meer inzicht in:

  • De financiën van de zorgsector. Zowel vanuit de overheid opgelegde tarieven als de geldstroom binnen de zorgorganisatie.
  • Facilitaire informatie. Hierbij krijg je inzicht in zaken rondom de technische dienst voor reparaties en preventief onderhoud.
  • Logistieke verantwoording. Wat zijn de actuele voorraden binnen de zorginstelling en waar wordt dit voor gebruikt?

Een ERP systeem voor de zorg zorgt ervoor dat deze zaken goed geregeld worden. Daarnaast koppel je het ERP ook aan andere systemen die binnen de zorg worden gebruikt. Uiteraard met inachtneming van de privacy gevoelige informatie. Voor veel informatie heb je dan een centrale plaats waar dit opgeslagen en bijgehouden wordt. Waar je altijd bij kunt en inzicht hebt in de data.

Het beste ERP systeem voor de zorg kiezen

Kies in ieder geval niet voor een ERP voor de zorg omdat deze je bekend in de oren klinkt. Prima, als deze leverancier ook bij je past, maar de beste ERP leverancier is die leverancier die al wat ervaring heeft in de branche en die aan jouw wensen en eisen voldoet. Een ERP leverancier moet je partner worden. Een partner die weet hoe het er in de zorg aan toe gaat en die op de hoogte is van de uitdagingen en kansen die er in de zorgindustrie liggen.

Je kunt honderden systemen met elkaar vergelijken. Wij gaan ervanuit dat je die tijd liever aan andere - meer nuttige - zaken besteed. Daarom nemen wij je graag wat werk uit handen. Hieronder vind je de top tien aanbieders van ERP systemen voor de zorg. Daaruit kun je je eigen top drie maken die het beste bij jouw wensen en eisen passen.

Die top drie test je vaak gratis tijdens een korte proefperiode. Zo weet je zeker dat het geselecteerde ERP systeem bij jouw zorginstelling past. Appwiki helpt je graag.

Relevante artikelen

annie-spratt-604126-unsplash.jpg
6 januari 2021

Wat zijn de beste ERP leveranciers voor het MKB?

Erp

De beste ERP leverancier voor jouw organisatie? Hier vind je de 5 beste leveranciers voor het MKB op een rij.

Lees meer 
Products