1. ERP
  2. Bouw

ERP systeem voor de bouw?

Kies het ERP pakket dat bij jouw bouwbedrijf past. Met behulp van de filters kun je eenvoudig de beste ERP systemen vinden voor jouw bouwbedrijf. Geef ons de informatie over jouw bedrijf en welke vereisten jouw ERP systeem nodig heeft.

Verbeter bouwkwaliteit
Digitaliseer processen
Vergroot marges

Exact bouw7 is het digitale fundament voor je bouwbedrijf. Exact bouw7 digitaliseert alle werkzaamheden zowel op kantoor als op de bouwplaats. Zo bundel je alle processen en werk je altijd en overal vanuit 1 systeem.

Ga naar website
Voor iedere branche
>12.000 klanten
Eén totaaloplossing

Grip op je bedrijfsprocessen? Dat kan met AFAS! Door te automatiseren ben je minder tijd kwijt aan administratie. Zo heb je meer tijd voor wat écht belangrijk is!

Ga naar website
Gebruiksvriendelijk
Complete oplossing
Eenvoudig overstappen

Gripp is dè gebruiksvriendelijke alles-in-1 bedrijfssoftware voor bureaus en dienstverleners. Met o.a. CRM, urenregistratie, offertes, facturen, boekhouding, rapportages, planning, inkoop en projecten heb je alles in 1 omgeving.

Ga naar website

Workday

Flexibele oplossing
Uitstekende support
Continue innovaties

Workday is hét systeem voor finance, HR, planning en analytics. Met dit flexibele én wendbare ERP systeem haal je eenvoudig de juiste inzichten naar de oppervlakte, grijp je snel nieuwe kansen en help je jouw bedrijf vooruit.

Meer informatie

Wrike

Super eenvoudig
krachtige tool
Gratis proefaccount

Wrike helpt drukke teams slagen. Een krachtige tool voor projectbeheer waarmee teams sneller en meer kunnen bereiken. Met behulp van de eenvoudige tools die worden aangeboden word je gemiddeld 50% productiever.

Meer informatie

KING Software

Gebruiksvriendelijk
Compleet
Eigen WMS Apps

Wil je al je financiële, administratieve en logistieke bedrijfsprocessen automatiseren in één systeem? Dan is de ERP Software van KING een uitstekende keuze. ERP (Enterprise Resource Planning) ondersteunt al je bedrijfsprocessen.

Meer informatie

Accountancy- & Software Gemak

Flexibele ERP software
Eén complete oplossing
Voor dienstverleneners

Unit4 levert ERP-software die bij uitstek geschikt is voor dienstverlenende organisaties die werken in een snel veranderende omgeving. De ERP-suites omvatten o.a. financiën, budgettering, projectmanagement, CRM, inkoop, HR en BI.

Meer informatie

Microsign Bedrijfssoftware

Alles-in-één software
Flexibel
Gebruiksvriendelijk

Met onze ERP-software optimaliseert u, naast uw interne processen, ook uw klantgerichtheid door geïntegreerde portalen, mobiele oplossingen en apps. Groeit uw organisatie, dan groeit onze software met u mee.

Meer informatie

Logic4 bedrijfssoftware

Echt alles-in-één
Meer efficiëntie
400+ functies

Logic4 alles-in-één webshop & ERP biedt groothandels en detailhandels dé totaaloplossing. Ook voor PIM, CRM, WMS, POS en meer. De volledige integratie tussen ‘frontoffice’ en ‘backoffice’ maakt het een uniek en krachtig systeem.

Meer informatie

Newbase

Alles in één systeem
Beter rendement
Koppel met Twinfield

Uw klant gelukkig maken. Méér zijn dan een voldoende. Efficiënter werken. Grip hebben op al uw bedrijfsprocessen. In één oogopslag zien wat speelt in uw organisatie. Newbase biedt je de oplossing voor deze uitdagingen in het MKB!

Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Branche
Medewerkers
Type software
Primaire processen
Aanvullingen
Mobiele app voor:
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Maak je persoonlijke top 3 met de keuzehulp

ERP voor de bouwen kiezen

Ook de bouwsector omarmt steeds meer de mogelijkheden en het gemak van een ERP systeem. ERP software die speciaal is ontwikkeld voor het automatiseren van bedrijfsprocessen voor de bouwsector. Met een ERP houd jij controle en op én over het bouwproject en alle zaken eromheen. Denk hierbij aan de noodzakelijke administratie, maar ook zaken als projectmanagement.

Kiezen voor een ERP systeem voor de bouwsector betekent dat je kunt profiteren van onderdelen en functionaliteiten die speciaal voor de bouwsector ontwikkeld zijn. Functionaliteiten als:

  • Een goede integratie met commercie en de salesafdeling, zoals calculatie en inkoop
  • Een koppeling met het CRM of projectmanagement software
  • Een koppeling met de administratie of boekhouding software
  • De verwerking van servicegerichte activiteiten, onderhoudstaken en renovatieprojecten

ERP voor de bouw ondersteunt je met de hierboven genoemde functionaliteiten. De bouwsector kan niet zonder projectmanagement met daaraan gekoppeld de administratie en voorraden. Een gebouw bouw je immers niet zonder plan. ERP voor de bouw moet hierin ondersteunen. Ervoor zorgen dat je binnen de bouwsector ontlast wordt.

Je moet in de bouwsector weten welke voorraden je nog hebt, hoeveel meerwerk gaat kosten en hoeveel meerwerk erin kan gaan zitten. Zonder ERP systeem voor de bouw kun je deze zaken minder makkelijk aan elkaar koppelen. Een ERP ontzorgt je in de bouw en zorgt ervoor dat je alle bedrijfsprocessen kunt automatiseren.

Kies het beste erp systeem voor de bouw

Wil jij weten of een ERP voor jouw bouwbedrijf geschikt is? Er zijn honderden ERP leveranciers in Nederland, waarvan enkele ERP voor de bouw leveren. Hieronder vind je een eerste selectie van geschikte ERP systemen.

Een keuze maak je door deze ERP systemen te vergelijken en te testen. Tien aanbieders testen kost ontzettend veel tijd. Daarom raden wij je aan om een persoonlijke top drie te maken. Vaak bieden ze je een gratis proefperiode aan zodat je een goede afweging kunt maken wat bij jouw bouwbedrijf gaat passen.

Appwik expert

Hoe kies je een ERP systeem?

De juiste ERP software vinden is een grote opgave. Er zijn tientallen aanbieders die allemaal beloven de beste ERP software te zijn. Hoe vind je door dit bos de juiste boom? Bekijk hier een stappenplan die je helpt.

Bekijk stappenplan

Relevante artikelen

csaba-balazs-603574-unsplash.jpg
6 januari 2021

Wat zijn de beste ERP leveranciers voor het MKB?

Erp

De beste ERP leverancier voor jouw organisatie? Hier vind je de 5 beste leveranciers voor het MKB op een rij.

Lees meer 
Products