1. ERP
  2. Bouw

ERP systeem voor de bouw?

Kies het ERP pakket dat bij jouw bouwbedrijf past. Met behulp van de filters kun je eenvoudig de beste ERP systemen vinden voor jouw bouwbedrijf. Geef ons de informatie over jouw bedrijf en welke vereisten jouw ERP systeem nodig heeft.

Meer marge
Verhoog efficiency
Integreer processen

Exact ERP-software voor Bouw is het digitale fundament van je bouwbedrijf. Onze software voor de bouwsector helpt om hogere marges te realiseren. Volledige digitalisatie en integratie van alle processen. Zo ben je winstgevender.

Ga naar website
Kennis van de branche
Eén totaaloplossing
Bouw template

In de ERP software van AFAS zit geïntegreerde functionaliteit voor de bouw. Waaronder projectbewaking, orderverwerking en de financiële administratie in één pakket. Doel: meer grip op het proces. Van calculatie tot realisatie.

Ga naar website

Wrike

Super eenvoudig
krachtige tool
Gratis proefaccount

Wrike helpt drukke teams slagen. Een krachtige tool voor projectbeheer waarmee teams sneller en meer kunnen bereiken. Met behulp van de eenvoudige tools die worden aangeboden word je gemiddeld 50% productiever.

Meer informatie

KING Software

Gebruiksvriendelijk
Compleet
Goede begeleiding

Wil je al je financiële, administratieve en logistieke bedrijfsprocessen automatiseren in één systeem? Dan is de ERP software van King een uitstekende keuze. ERP (Enterprise Resource Planning) ondersteunt al je bedrijfsprocessen.

Meer informatie

Newbase

Alles in één systeem
Beter rendement
Koppel met Twinfield

Uw klant gelukkig maken. Méér zijn dan een voldoende. Efficiënter werken. Grip hebben op al uw bedrijfsprocessen. In één oogopslag zien wat speelt in uw organisatie. Newbase biedt je de oplossing voor deze uitdagingen in het MKB!

Meer informatie

Oracle

Automatiseer taken
Focus op strategie
Realtime data

Gebruik uw data om verandering te overtreffen. Bedrijven die klaar zijn voor de toekomst slaan hun data niet alleen op, ze zetten ze aan het werk. Stimuleer uw bedrijfsgroei met intelligente data-inzichten uit Oracle ERP Cloud.

Meer informatie

Unit4 Business Software N.V.

Flexibele ERP software
Eén complete oplossing
Mensgericht

Unit4 levert ERP-software die bij uitstek geschikt is voor dienstverlenende organisaties die werken in een snel veranderende omgeving. De ERP-suites omvatten o.a. financiën, budgettering, projectmanagement, CRM, inkoop, HR en BI.

Meer informatie

Odoo

Overal toegankelijk
Uniek waardevoorstel
Zorgeloze integratie

Odoo biedt een uniek waardevoorstel. Je krijgt alles wat je nodig hebt met de beste gebruikerservaring. Apps werken naadloos samen, zodat alles wat u doet kunt automatiseren en volgen altijd en overal.

Meer informatie

Microsign Bedrijfssoftware

Alles-in-één software
Flexibel
Gebruiksvriendelijk

Met onze ERP-software optimaliseert u, naast uw interne processen, ook uw klantgerichtheid door geïntegreerde portalen, mobiele oplossingen en apps. Groeit uw organisatie, dan groeit onze software met u mee.

Meer informatie

SAP

Stroomlijn processen
Betere beslissingen
Verlaag bedrijfskosten

Voeg al uw data samen in een geïntegreerd ERP-systeem voor kleine en middelgrote ondernemingen. Met onze ERP-software, zowel cloud als on-premise, kunt u al uw processen beheren, van financiële administratie en CRM tot inkoop.

Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Branche
Medewerkers
Type software
Primaire processen
Aanvullingen
Mobiele app voor:
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Maak je persoonlijke top 3 met de keuzehulp

ERP voor de bouwen kiezen

Ook de bouwsector omarmt steeds meer de mogelijkheden en het gemak van een ERP systeem. ERP software die speciaal is ontwikkeld voor het automatiseren van bedrijfsprocessen voor de bouwsector. Met een ERP houd jij controle en op én over het bouwproject en alle zaken eromheen. Denk hierbij aan de noodzakelijke administratie, maar ook zaken als projectmanagement.

Kiezen voor een ERP systeem voor de bouwsector betekent dat je kunt profiteren van onderdelen en functionaliteiten die speciaal voor de bouwsector ontwikkeld zijn. Functionaliteiten als:

  • Een goede integratie met commercie en de salesafdeling, zoals calculatie en inkoop
  • Een koppeling met het CRM of projectmanagement software
  • Een koppeling met de administratie of boekhouding software
  • De verwerking van servicegerichte activiteiten, onderhoudstaken en renovatieprojecten

ERP voor de bouw ondersteunt je met de hierboven genoemde functionaliteiten. De bouwsector kan niet zonder projectmanagement met daaraan gekoppeld de administratie en voorraden. Een gebouw bouw je immers niet zonder plan. ERP voor de bouw moet hierin ondersteunen. Ervoor zorgen dat je binnen de bouwsector ontlast wordt.

Je moet in de bouwsector weten welke voorraden je nog hebt, hoeveel meerwerk gaat kosten en hoeveel meerwerk erin kan gaan zitten. Zonder ERP systeem voor de bouw kun je deze zaken minder makkelijk aan elkaar koppelen. Een ERP ontzorgt je in de bouw en zorgt ervoor dat je alle bedrijfsprocessen kunt automatiseren.

Kies het beste erp systeem voor de bouw

Wil jij weten of een ERP voor jouw bouwbedrijf geschikt is? Er zijn honderden ERP leveranciers in Nederland, waarvan enkele ERP voor de bouw leveren. Hieronder vind je een eerste selectie van geschikte ERP systemen.

Een keuze maak je door deze ERP systemen te vergelijken en te testen. Tien aanbieders testen kost ontzettend veel tijd. Daarom raden wij je aan om een persoonlijke top drie te maken. Vaak bieden ze je een gratis proefperiode aan zodat je een goede afweging kunt maken wat bij jouw bouwbedrijf gaat passen.

Appwik expert

Hoe kies je een ERP systeem?

De juiste ERP software vinden is een grote opgave. Er zijn tientallen aanbieders die allemaal beloven de beste ERP software te zijn. Hoe vind je door dit bos de juiste boom? Bekijk hier een stappenplan die je helpt.

Bekijk stappenplan

Relevante artikelen

bench-accounting-49906-unsplash.jpg
14 juni 2020

Trap niet in deze valkuilen | ERP implementatie

Erp

Als ondernemer wil je het liefst goed inzicht hebben in alle bedrijfsprocessen. Hier vind je handige tips en weetjes over een ERP implementatieplan.

Lees meer 
Products