ERP software voor het MKB

Vergelijk en probeer ERP software gratis

Dit is de beste ERP software voor het MKB. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste ERP pakketten met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

Voor iedere branche
>11.000 klanten
En totaaloplossing

Grip op al je bedrijfsprocessen door n gentegreerde softwareoplossing. Verlaag de administratieve druk zodat jij je kan richten op de kerntaken van je organisatie. CRM Financieel HRM/Payroll Ordermanagement Projecten/uren

Meer informatie
Grip op je processen
Hogere productiviteit
370+ koppelingen

ERP-software van Exact brengt financiele, logistieke, project gerelateerde en administratieve bedrijfsprocessen onder in 1 systeem. Daardoor werkt iedereen met dezelfde informatie en is de kans op fouten minimaal.

Meer informatie

Wrike

Super eenvoudig
krachtige tool
Gratis proefaccount

Wrike helpt drukke teams slagen. Een krachtige tool voor projectbeheer waarmee teams sneller en meer kunnen bereiken. Met behulp van de eenvoudige tools die worden aangeboden word je gemiddeld 50% productiever.

Meer informatie

KING Software

Gebruiksvriendelijk
Compleet
Goede begeleiding

Wil je al je financiële, administratieve en logistieke bedrijfsprocessen automatiseren in één systeem? Dan is de ERP software van King een uitstekende keuze. ERP (Enterprise Resource Planning) ondersteunt al je bedrijfsprocessen.

Meer informatie

Microsign Bedrijfssoftware

Alles-in-één software
Flexibel
Gebruiksvriendelijk

Met onze ERP-software optimaliseert u, naast uw interne processen, ook uw klantgerichtheid door geïntegreerde portalen, mobiele oplossingen en apps. Groeit uw organisatie, dan groeit onze software met u mee.

(0)
Meer informatie
Meer informatie

SAP

Stroomlijn processen
Betere beslissingen
Verlaag bedrijfskosten

Voeg al uw data samen in een geïntegreerd ERP-systeem voor kleine en middelgrote ondernemingen. Met onze ERP-software, zowel cloud als on-premise, kunt u al uw processen beheren, van financiële administratie en CRM tot inkoop.

(0)
Meer informatie
Meer informatie

Unit4 Bedrijfssoftware

Flexibele ERP software
Eén complete oplossing
Voor dienstverleneners

Unit4 levert ERP-software die bij uitstek geschikt is voor dienstverlenende organisaties die werken in een snel veranderende omgeving. De ERP-suites omvatten o.a. financiën, budgettering, projectmanagement, CRM, inkoop, HR en BI.

Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Branche
Medewerkers
Type software
Primaire processen
Aanvullingen
Mobiele app voor:
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Ook interessant voor jou:

ERP systemen voor het MKB

Om als ondernemer uit de MKB-laag (midden- en kleinbedrijven) succes te behalen is het heel belangrijk om de concurrent voor te zijn. Dit kun je natuurlijk doen door uit te blinken in jouw business. Maar tegelijkertijd is het belangrijk om een goed beeld te hebben van alle processen die zich in jouw bedrijf afspelen (operational excellence). Om dit voor elkaar te krijgen is het verstandig om gebruik te maken van ERP MKB software. Met ERP software voor MKB kun je namelijk grip houden op alles dat in je bedrijf gebeurt. Zo kun je nóg beter concurreren met andere bedrijven.

Wat is ERP software voor het MKB?

ERP voor MKB is zoals de naam al zegt, specifiek gericht op de relatief kleinere bedrijven. Dit houdt in dat de focus van deze software net even anders kan liggen dan bij meer grootschalige toepassingen. Omdat er talloze ERP MKB systemen zijn is er voor iedere ondernemer wel een goed software pakket te vinden. Het voordeel van ERP voor MKB is dat het je niet alleen in diverse productiestappen ondersteunt, maar ook helpt om te monitoren en te verbeteren.

ERP software MKB in de cloud

ERP software MKB is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Voor ondernemers uit het MKB segment is het niet zo aantrekkelijk om complexe systemen aan te schaffen waar je op de lange termijn misschien maar een beetje winst mee maakt. Daarom ontwikkelen veel ERP MKB specialisten tegenwoordig ook vaak een cloud versie van de software. Het grote voordeel hierbij is dat je niet zelf hardware of software hoeft te installeren. Als je een MKB bedrijf hebt wil je niet investeren in een groot serverpark of kostbare adviezen. Met ERP MKB in de cloud combineer je het beste van twee werelden: een digitale adviseur die overal te bereiken is en geen hoge kosten met zich meedraagt.

Voordelen van ERP MKB

Zoals gezegd is ERP software MKB van grote toegevoegde waarde. Doordat je gemakkelijk inzicht krijgt in de verschillende processen binnen je bedrijf kun je snel beslissingen maken. Het is wel afhankelijk van welk systeem je precies gebruikt, maar doorgaans kun je rekenen op de volgende informatie: inventarisbeheer, financiën, orders, contacten met klanten en inzicht in het productieproces. Met andere woorden, met ERP MKB heb je een complete oplossing die nuttig is voor iedere ondernemer. Je kunt rekenen op veel tijdwinst, doordat je zelf niet op zoek hoeft te gaan naar verbeterpunten en doordat de processen goed op elkaar zijn afgestemd.

ERP voor MKB ontdekken

Als je op zoek gaat naar ERP voor het MKB is het belangrijk om op de eerste plaats de wensen van jouw bedrijf in kaart te brengen. ERP staat voor een complete integratie van diverse applicaties, maar wat heb jij eigenlijk allemaal nodig? Hoe uitgebreider het programma, des te duurder het is. Ga daarom eerst eens na in welke stappen van jouw bedrijfsproces jij meer inzicht wilt. Voor bedrijven uit het MKB segment kan het bijvoorbeeld net zo informatief zijn om inzicht te krijgen in het personeelsbestand. Daarnaast is het belangrijk om een keuze te maken tussen online ERP voor MKB of een offline systeem. Het is in ieder geval al lang niet meer zo dat je alleen kunt kiezen uit de grotere ERP systemen.

ERP MKB gratis uitproberen?

Ondernemers uit het MKB segment hebben te maken met unieke voordelen en nadelen van hun positie. Doordat er ontzettend veel concurrentie is, wordt ieder te behalen voordeel met open armen ontvangen. Tegelijkertijd zorgt de indeling van MKB bedrijven er vaak voor dat er meer flexibiliteit is voor veranderingen. Dit maakt ERP software voor het MKB uitstekend geschikt om eens uit te proberen. Er zijn diverse trial versies te verkrijgen (zowel online als offline). Als je merkt dat het het ERP pakket je flink op weg helpt met beheer, automatisering en monitoring kun je er altijd nog voor kiezen om een betaalde versie aan te schaffen. Goed ontvangen ERP software MKB is te vinden op deze website.

Relevante artikelen

andrew-neel-609847-unsplash.jpg
14 juni 2020

Trap niet in deze valkuilen | ERP implementatie

Erp

Als ondernemer wil je het liefst goed inzicht hebben in alle bedrijfsprocessen. Hier vind je handige tips en weetjes over een ERP implementatieplan.

Lees meer 
Products